Yhdistysrekisteri

https://www.exsample.com

Kimonkylän nuorisoseura Valonsäde

Kimonkylän aktiivinen nuorisoseura on perustettu 1900-luvun alussa. Seurantalo Valola sijaitsee Kimonkylän tuulennousulla. Talolla on aktiivista harrastustoimintaa viikoittain. Valola on vuokrattavissa juhliin ja muihin tilaisuuksiin. Hinnasto varustuksineen löytyy kotisivuilta.

Hasunkuja 294, 47350 Kimonkylä
Puheenjohtaja, Anni Simola
0400 612241, sihteeri Päivi Lempiö

Lapinjärven Urheilijat ry

Lapinjärven Urheilijat ry on yhdistys, joka tarjoaa liikunnan iloa koko perheelle vuoden ympäri. Lapsille ja nuorille löytyy yleisurheilu-, jalkapallo-, salibandy-, kickboxing- ja hiihtoharjoituksia sekä kilpailuja. Aikuisille on tarjolla monipuolista jumppaa. Harjoituksissa keskitytään lajien perusteisiin, jotta saadaan rakennettua vankka pohja mukavaan liikkumiseen. Seuralla on hiihtomaja Korsmalmilla, jota voi vuokrata erilaisiin tilaisuuksiin. Uudet jäsenet ovat tervetulleita! Tule rohkeasti mukaan harjoituksiin ja kysy lisää, jos jokin asia askarruttaa. Lisätietoja ja ajankohtaiset tapahtumat löytyvät kotisivuiltamme tai Facebookista.

Lapinjärven BluesRock Yhdistys ry

Yhdistys ylläpitää ja kehittää kaikenikäisiä asukkaita yhdistävää musiikki- ja muuta kulttuuritapahtumatoimintaa Lapinjärvellä. Järjestämme omaleimaisia, tasokkaita ja riemukkaita musiikki- ja vapaa-ajan tapahtumia. Tapahtumina on ollut mm. live-musiikkia ja yhteislaulutilaisuuksia. BluesRock-yhdistys on myös Lapinjärven Kesäteatterin tuottaja. Yhdistyksellä on myös oma yhtye, The BRand. Tapahtumissa teemme yhteistyötä muiden yhteisöjen kanssa. Uudet jäsenet ovat tervetulleita!

Koulutie 36, 07800 Lapinjärvi
Vesa Peltola (pj) ja Titta Väkevä (siht.)
040 568 7145 Vesa Peltola; 050 535 0848 Titta Väkevä

Porlammin Ns. Soihtu ry

-perustettu v. 1897, josta lähtien ollut koko ajan toiminnassa -jäseniä n. 160 -omistaa nuorisoseurantalo Soihtulan, rak. v. 1908, sekä Kotiseutumuseon monine rakennuksineen (mm. koulumuseo, talomuseo, paja ja aittoja) -seuran toiminta-ajatuksena on järjestää harrastus-, opinto- ja vapaa-ajan toimintaa kyläläisille -tällä hetkellä toimii Kyläteatteri, joka on jo 19 vuoden ajan järjestänyt kevät- ja syysiltamat näytelmineen, ruokineen ja tansseineen -kesäisin järjestetään muiden yhdistysten kanssa tori- ja kyläpäiviä -Soihtulaa vuokrataan juhliin ja tapahtumiin, yleisöä mahtuu yli 300, pöytiin saa n. 130-150 istumapaikkaa -talosta löytyy mm. kahvikupit, asetit, lasit, kahvin- ja vedenkeitin -Martat säilyttävät talolla ruoka-astiastoa ja isoa kahvinkeitintä, joita voi vuokrata -Soihtulan ullakolta löytyy vanhoja vaatteita, kenkiä, hattuja ym. vuokrattaviksi

Wallmokören r.f.

Naiskuoro

Marina Silfvast (ordförande)

Lapinjärven keilaajat ry

Harjoitusillat keskiviikkoisin Loviisan keilahallilla. Jäsenille ohjattuja harjoituksia. Järjestetään kaamoskisoja erikoiskilpailuja, seuran mestaruuskilpailuja, jäsenten välisiä kilpailuja sekä kunnan mestaruuskilpailuja. Osallistutaan paikallissarjoihin, liiton mestaruuskilpailuihin, SM-kilpailuihin, hallin mestaruuskilpailuihin, Kymen kierrokseen sekä Seura Cupiin. Seura ottaa osaa myös haastekilpailuihin. Jäsenmaksut : liittymismaksu 10 €, jäsenmaksu 34 €, juniori 12 €, kannattajajäsen 34 € kerran vuodessa. Uusia jäseniä toivotaan.

Amerikantie 81, 07830 Pukaro
Timo Hirvola
040 5583 053

Lapinjärven Pallo ry.

Lapinjärven Pallo ry. on (LapPa) on salibandyyn erikoistunut urheiluseura, jonka alaisuudessa pelaa tällä hetkellä yksi miesten joukkue. Joukkue pelaa SSBL:n V-divisioonaa. Harjoitukset ovat tänä vuonna Vuorenmäen liikuntahallissa. Seura järjestää myöskin 2-3 kertaa vuodessa Artjärven kunnan kanssa salibandyturnauksia Artjärven Vuorenmäen liikuntahallissa. Jäsenmäärä noin 20. Halukkaat uudet jäsenet ovat tervetulleita.

Pussilantie 1 A 2, 07600 Myrskylä
Ilkka Rönkkö
050 347 2534

Ingermaninkylän-Rutumin Metsästysseura

Metsästysseura

Strandaksentie 62 07810 Ingermaninkylä
Fredrik Illman
040 549 7370

Lindkoski Marthaförening rf.

-

Storbacksvägen 154, 07840 Lindkoski
Sickan Nybondas
0505618613
sickan2612@gmail.com

Luojan Kämmenellä Ry

Yhdistyksen pääasiallinen tarkoitus on tuoda voimavaroja ja rohkaisua elämään, tarjota virkistystä arkeen elämäntilanteesta riippumatta, erityisesti lapsille ja lapsiperheille. Tavoitteemme on järjestää virkistyspäiviä tai -viikonloppuja eri kohderyhmille. Retkikohde Pikkulinnun musiikkimetsä avautuu Lapinjärven Kimonkylään kesällä 2023. Yhdistyksen hallitus koostuu paikallisista sekä muun paikkakunnan kristityistä. Olemme voittoa tavoittelematon yhdistys.

Hasunkuja 302, 47350 Kimonkylä
Henna Nieminen
0400 541164

MLL Lapinjärvi - Lappträsk

MLL Lapinjärvi - Lappträsk on aktiivinen ja virkeä yhdistys joka järjestää toimintaa kaikenikäisille lapsille ja lapsiperheille. Tavoitteenamme on elävä ja hyvinvoiva lapinjärveläisten perheiden verkosto, josta on tukea, iloa ja seuraa toisilleen arjessa ja juhlassa. Näkyvin osa toimintaamme on perhekahvilatoiminta. Perhekahvila kokoontuu maanantaisin klo 10-12 nuorisotalolla, kunnantalon takana osoitteessa Niittytie 3. Perhekahvilaan ovat kaikki tervetulleita! Perhekahvilassa tutustut paikkakunnan muihin samassa elämäntilanteessa oleviin vanhempiin ja lapset saavat ikäistään leikkiseuraa. Kahvitellaan, jutellaan, askarrellaan ja leikitään. Perhekahvilan ohjelma rakentuu kävijöiden toiveiden mukaan. Lisäksi järjestämme tapahtumia ja retkiä lapsiperheille sekä osallistumme mm. Hyvä joulumieli-lahjakorttien jakamiseen. Tervetuloa mukaan toimintaan! Perhekahvilan ohjelman sekä muun ajankohtaisen infon löydät facebooksivuiltamme MLL Lapinjärvi - Lappträsk

Sini Lamberg-Onnila puh.joht.
0407642919

Porlammin Marttayhdistys ry

Martat on järjestö, joka edistää kotien ja perheiden hyvinvointia sekä kotitalouden arvostusta. Martat on poliittisista puolueista riippumaton. Porlammin Martat järjestää jäseniään kiinnostavaa toimintaa, esim. ruuanvalmistuskursseja, retkiä, tempauksia, myyjäisiä ja marttailtoja. Hilda Käkikosken koulu on vakituinen yhteistyökumppani, kuten myös kylän muut yhdistykset. Useimmat tilaisuudet ovat avoimia kaikille kiinnostuneille. Yhdistykseen kuuluu n. 45 jäsentä. Yhdistys kuuluu Itä-Hämeen Marttoihin ja sitä kautta Marttaliittoon. Martoilla on täydellinen pitoastiasto, jota voi vuokrata. Tiedustelut Aino Villikka p. 0400 424193, aino.villikka@gmail.com tai Pirjo Hannula p. 040 7447867, pirre.hannula@gmail.com. Puheenjohtaja Erja Junna Puh. 040 5650206, erja.junna@sulo.fi

Uudenmaan keliakiayhdistys ry

Toimintamme tavoitteena on edistää keliakiaa ja ihokeliakiaa sairastavien sekä muiden gluteenitonta ruokavaliota tarvitsevien ja heidän läheistensä hyvinvointia.

Noora Pakkanen
040549121