Yhdistysrekisteri

https://www.exsample.com

Lapinjärven BluesRock Yhdistys ry

Yhdistys ylläpitää ja kehittää kaikenikäisiä asukkaita yhdistävää musiikki- ja muuta kulttuuritapahtumatoimintaa Lapinjärvellä. Järjestämme omaleimaisia, tasokkaita ja riemukkaita musiikki- ja vapaa-ajan tapahtumia. Tapahtumina on ollut mm. live-musiikkia ja yhteislaulutilaisuuksia. BluesRock-yhdistys on myös Lapinjärven Kesäteatterin tuottaja. Yhdistyksellä on myös oma yhtye, The BRand. Tapahtumissa teemme yhteistyötä muiden yhteisöjen kanssa. Uudet jäsenet ovat tervetulleita!

Koulutie 36, 07800 Lapinjärvi
Vesa Peltola (pj) ja Titta Väkevä (siht.)
040 568 7145 Vesa Peltola; 050 535 0848 Titta Väkevä

Porlammin Ns. Soihtu ry

-perustettu v. 1897, josta lähtien ollut koko ajan toiminnassa -jäseniä n. 160 -omistaa nuorisoseurantalo Soihtulan, rak. v. 1908, sekä Kotiseutumuseon monine rakennuksineen (mm. koulumuseo, talomuseo, paja ja aittoja) -seuran toiminta-ajatuksena on järjestää harrastus-, opinto- ja vapaa-ajan toimintaa kyläläisille -tällä hetkellä toimii Kyläteatteri, joka on jo 19 vuoden ajan järjestänyt kevät- ja syysiltamat näytelmineen, ruokineen ja tansseineen -kesäisin järjestetään muiden yhdistysten kanssa tori- ja kyläpäiviä -Soihtulaa vuokrataan juhliin ja tapahtumiin, yleisöä mahtuu yli 300, pöytiin saa n. 130-150 istumapaikkaa -talosta löytyy mm. kahvikupit, asetit, lasit, kahvin- ja vedenkeitin -Martat säilyttävät talolla ruoka-astiastoa ja isoa kahvinkeitintä, joita voi vuokrata -Soihtulan ullakolta löytyy vanhoja vaatteita, kenkiä, hattuja ym. vuokrattaviksi

Wallmokören r.f.

Naiskuoro

Marina Silfvast (ordförande)

Luojan Kämmenellä Ry

Yhdistyksen pääasiallinen tarkoitus on tuoda voimavaroja ja rohkaisua elämään, tarjota virkistystä arkeen elämäntilanteesta riippumatta, erityisesti lapsille ja lapsiperheille. Tavoitteemme on järjestää virkistyspäiviä tai -viikonloppuja eri kohderyhmille. Retkikohde Pikkulinnun musiikkimetsä avautuu Lapinjärven Kimonkylään kesällä 2023. Yhdistyksen hallitus koostuu paikallisista sekä muun paikkakunnan kristityistä. Olemme voittoa tavoittelematon yhdistys.

Hasunkuja 302, 47350 Kimonkylä
Henna Nieminen
0400 541164