Salivuorojen hakumenettely

Lapinjärven kunnan liikuntatilojen vuorojen jakoperusteet on hyväksytty (10.12.2018 § 118) sivistyslautakunnassa käyttöön otettaviksi 1.1.2019 alkaen. Liikuntatilojen vuorojen jakokäytänteet koskevat Lapinjärven kunnan hallinnoimia liikuntatiloja: Pakkaamon tila, Kirkonkylän koulun liikuntasalia ja Porlammin liikuntahallia.

 Tiloista voi hakea vakio- ja yksittäisvuoroja. Harjoitusvuoron kestoaika voi vaihdella tilan mukaan. Vakiovuoroja voi hakea ympäri vuoden, mutta maaliskuun loppuun mennessä saapuneet hakemukset käsitellään järjestyksessä ensimmäisenä.

Tilojen käyttövuoroja voi hakea kello 8.00–22.00 väliselle ajalle. Kouluilla on ensisijainen käyttöoikeus liikuntatiloihin koulujen työaikoina kello 8.00–15.00.

Vakiovuorot jaetaan seuraavassa järjestyksessä eri hakijoille:

  1.  Koulut ja päiväkodit
  2.  Liikuntaseurat ja opistot
  3.  Yhdistykset ja yritysten virkistystoiminta
  4.  Kaupalliset toimijat (maksullista toimintaa harjoittavat toimijat)
  5. Yksittäiset kuntalaiset
  6. Muut yksityishenkilöt

Vakituiset salivuorot haetaan sähköisellä lomakkeella.

Päätökset liikuntatiloista tekee hallintosäännössä määrätty viranhaltija ennen huhtikuun loppua.

Hae vakituista salivuoroa tästä

Yksittäiset salivuorot haetaan Vellossa

Lapinjärven kunta ottaa käyttöönsä sähköisen tilavarauskalenterin Vello, 19.9.2022 alkaen. Sähköinen varauskalenteri löytyy osoitteesta: VELLO.

Varauskalenterista näet kaikki Lapinjärven kunnan hallinnoimat liikuntasalit, joihin voi tehdä varauksia.Varauskalenterin kautta voit varata yksittäisiä vuoroja. Vuoroja voi varata 30 minuutin jaksoissa. Esimerkiksi yhden tunnin vuoron varaamiseen tarvitaan siten kaksi varausta. Vuoron varaaminen on helppoa ja vaadittavat tiedot ovat etunimi, sukunimi, sähköposti ja puhelinnumero. Onnistuneen varauksen jälkeen saat vahvistuksen vuorostasi sähköpostiisi. Varauksen peruminen vaatii yhteydenoton kunnan asiointipisteeseen (kunta@lapinjarvi.fi tai 019 510 860).

Muistathan, että saat varaamasi vuoron tosiasiallisesti käyttöösi vasta, kun olet lunastanut avaimen kunnan asiointipisteessä.

Kunnan asiointipisteen aukioloajat ovat seuraavat: maanantaisin klo 9–17, tiistaista torstaihin klo 9–16. Perjantaisin asiointipiste on suljettuna. Kunnan asiointipisteen aukioloajat on hyvä huomioida vuoroa varatessa, sillä avaimia ei saa lunastettua perjantaisin eikä viikonloppuisin.