Pyöräilyviikko

Pyörällä kouluun päivä 10.5.2023

Lapinjärven kunta haastaa lapset, nuoret ja opiskelijat fillaroimaan kouluun sekä vanhemmat ja koulut edistämään koulumatkojen kulkemista fillarilla Pyörällä kouluun -päivänä!

Osallistu pyöräilemällä kouluun ja haasta myös kaverisi mukaan esimerkiksi Facebook-tapahtumassa!

Vanhemmat voivat osallistua päivään kannustamalla lastansa fillaroimaan, huoltamalla tai huollattamalla lapsen pyörän, hankkimalla lapselle uusia pyöräilyvarusteita, vähentämällä tarpeettomia koulukuskauksia, organisoimalla pyöräilevän koulubussin omalle asuinalueelle…

Koulut voivat osallistua järjestämällä fillaritoimintaa. Toiminta voi olla pyöräretkiä, pyörien kuntotarkastus, pyöränhuolto- tai fiksun fillaroimisen opetusta, pyöräilyaiheinen aamunavaus, pyöräparkkien tai koulumatkareittien kunnon selvittämistä ja parannusehdotuksien laadintaa, pyöräilymerkin suorittaminen…

Kannustetaan kaikki polkimille! Kiitos kun kuljet pyörällä!

 

Tee se itse -pyöränhuoltopäivä Porlammilla 12.5.2023 klo 17.00–19.00

Koulupolku 8, 07830 Porlammi

Tule opettelemaan omatoimista pyöränhuoltoa ja tekemään pieniä korjauksia fillarillesi Petterin (Liikunnanohjaaja) ohjauksessa.

Voit saapua opastukseen omien aikataulujesi mukaan. Paikan päällä ketjut ja laakerit saavat voitelun. Tapahtuma on ilmainen.

Tervetuloa!