Kirjaston tapahtumat

 

  • Lautapeli-ilta maanantaisin klo 17-19

Haluatko oppia pelaamaan shakkia tai Go-peliä? Miten olisi kierros Aliasta? Tule pelaamaan yksin tai kaverin kanssa. Voit myös ottaa mukaan omia lautapelejäsi. Pääkirjaston lautapeli-illat Seppo Rönkön johdolla maanantaisin klo 17-19.

  • Aika digittää: Digitupa pääkirjastossa tiistaisin klo 13-14.30

Digitupa on maksuton neuvontapalvelu, jossa opastetaan käyttämään digitaalisia laitteita ja palveluja sekä etsitään yhdessä vastauksia arkipäivän digipulmiin. Ohjausta annetaan kunkin oman tarpeen mukaan. Digitupa on maksuton, eikä etukäteen tarvitse ilmoittautua. Tulijoita opastetaan saapumisjärjestyksessä yksi kerrallaan. Opastajana toimii Kai Nyyssönen. Palvelun järjestää Loviisan kansalaisopisto ja se on osa Opetushallituksen rahoittamaa Aika digittää -hanketta.

  • Lokakuun näyttely: 3D – nuorten muotoilukokeiluja

Pääkirjaston hirsisalissa on 1.10. alkaen esillä koululaisten suunnittelemia, 3D-tulostimella tehtyjä luomuksia. Näyttelyn on koonnut Petteri Aaltolainen.

  • Vierailijana kriminologi Asta Koivunen to 8.10. klo 18

Kriminologi, kriminaalipsykologi Asta Koivunen kertoo työstään rikollisuuden tutkimuksen parissa! Onko työ samanlaista kuin tv-sarjoissa? Ilmoittaudu mukaan viim. 7.10. puh. 050 313 8631 tai lapinjarvi.kirjasto@lapinjarvi.fi. Turvavälien pitämiseksi enintään 15 osallistujaa.

  • Lukupiiri kokoontuu pe 23.10. klo 17

Lukupiirin lokakuun aiheena on Timo Virtalan kirja Väkivallattomuuden voima.

  • Minä Lapinjärven kirjastossa! -valokuvaus ti 27.10. klo 11

Valokuvauta kirjastokäyntisi ja osallistu näyttelyyn! Kai Nyyssösen valokuvausprojektissa kuvataan kirjaston asiakkaita esim. heidän lempipaikassaan kirjastossa. Kuvista kootaan myöhemmin näyttely. Osallistujat saavat oman kuvansa digitaalisessa muodossa. Kuvauspäiviä on tulossa lisää talven mittaan. Ilmoittautumislomakkeita saa kirjastosta.

  • Elokuvailta to 29.10. klo 18

Vietämme Halloweeniä koko perheen elokuvan merkeissä! Ilmoittaudu mukaan viim. 28.10. puh. 050 313 8631 tai lapinjarvi.kirjasto@lapinjarvi.fi. Turvavälien pitämiseksi enintään 15 osallistujaa.