Nuorisopalvelut

Hei nuori!

Tule mukaan toimintaan! Keväällä avaamme Nuokun yhteydessä mopotallin, jota käymme tarkemmin suunnittelemaan yhdessä kaikkien mopotallin toiminnasta kiinnostuneiden kanssa. Kevään toimintaan voit muutenkin vielä vaikuttaa: olethan yhteydessä ohjaajiimme Nuokulla. Nuoriso-ohjaaja Katarina Lindroos, projektityöntekijä Petteri Aaltolainen ja etsivä nuorisotyöntekijä Markku Vilonen suunnittelevat mielellään erilaisia tapahtumia ja reissuja kanssasi. Tarkempaa infoa löytyy instasta ja facesta.

Lapinjärven nuorisopalvelut on mukana nuorten arjessa ja vapaa-ajan vietossa. Kerro, mitä haluat tehdä ja toteutetaan se yhdessä!

Keväällä pidämme nuorisovaltuustovaalit. Sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan nuorisovaltuuston kautta moneen. Ole yhteydessä, jos haluat ehdokkaaksi.

Järjestämme nuorille ja nuorten kanssa tapahtumia, kerhoja, kursseja, päiväretkiä, nuorisoiltoja, teemapäiviä ja lomatoimintaa. Perinteinen Messilän reissu on tiedossa taas helmikuussa.

Mitä nuorisotyö on?

Nuorisotyö on kasvatuksellista toimintaa, joka ohjaa itsensä tuntemiseen. Lisäksi nuorisotyön tavoitteena on antaa nuorille työkaluja elämän hallintaan, osallisuuden kokemiseen, yhteisöllisyyteen, vaikuttamiseen yhteiskunnassa sekä kansainvälisyyteen.

Nuoriso-ohjaajat työskentelevät moniammatillisessa yhteistyössä naapurikuntien, koulujen ja eri järjestöjen kanssa. Nuorisotyön muotoja ovat koulunuorisotyö, pelitoiminta, loma-ajan toiminta, musiikki-, media- ja digitaalinen nuorisotyö ja toiminta nuorisotiloilla.

Nuorisopalvelut vastaavat Lapinjärven nuorisotyöstä ja nuorisotila Nuokun toiminnasta, nuorten tieto- ja neuvontatyöstä, koulunuorisotyöstä, osallisuuskasvatuksesta ja mediatoiminnasta.

Lapinjärven nuorisopalvelut luo edellytyksiä, tukee ja edistää myös nuorten kansainvälistä ja monikulttuurista kohtaamista ja toimintaa. Erilaiset kulttuurit huomioidaan kaikessa toiminnassa.

Voit myös ottaa yhteyttä joko Facebookin kautta tai Instagram lapinjarven_nuorisotoimi

Tule mukaan! Kom med!