Nuorisopalvelut

 

DigiNuokun: Discord-palvelimeen pääset tästä linkistä. DigiNuokussa jutellaan milloin mistäkin, tule mukaan!

Etäleffakerho: Katsotaan yhdessä päätettyä leffaa ja keskustellaan samanaikaisesti! Ole yhteydessä Markkuun ja kysy lisää tai ilmoittaudu mukaan kerhoon!

Nuorisovaikuttaminen: Kiinnostaako politiikka, vaikuttaminen tai yhteiskunnalliset asiat? miltä näyttää tulevaisuus, miltä näyttää Lapinjärvi. Oletko tyytyväinen, vai haluaisitko vaikuttaa asioihin joita haluaisit että Lapinjärvellä olisi paremmin. Nuorisovaltuusto/nuorisoryhmä –toimintaan pääset vielä mukaan. Ole yhteydessä Katarinaan jos haluat mukaan!

Mopotallin avajaiset on siirretty syksylle. Suunnittelua kuitenkin tehdään vielä kesän aikana, jos haluat vaikuttaa mopotallin toimintaa, ole rohkeasti yhteydessä nuorisotyöntekijöihin.

 

Mitä nuorisotyö on?

Nuorisotyö on kasvatuksellista toimintaa, joka ohjaa itsensä tuntemiseen. Lisäksi nuorisotyön tavoitteena on antaa nuorille työkaluja elämän hallintaan, osallisuuden kokemiseen, yhteisöllisyyteen, vaikuttamiseen yhteiskunnassa sekä kansainvälisyyteen.

Nuoriso-ohjaajat työskentelevät moniammatillisessa yhteistyössä naapurikuntien, koulujen ja eri järjestöjen kanssa. Nuorisotyön muotoja ovat koulunuorisotyö, pelitoiminta, loma-ajan toiminta, musiikki-, media- ja digitaalinen nuorisotyö ja toiminta nuorisotiloilla.

Nuorisopalvelut vastaavat Lapinjärven nuorisotyöstä ja nuorisotila Nuokun toiminnasta, nuorten tieto- ja neuvontatyöstä, koulunuorisotyöstä, osallisuuskasvatuksesta ja mediatoiminnasta.

Lapinjärven nuorisopalvelut luo edellytyksiä, tukee ja edistää myös nuorten kansainvälistä ja monikulttuurista kohtaamista ja toimintaa. Erilaiset kulttuurit huomioidaan kaikessa toiminnassa.

Tule mukaan! Kom med!

Va nuoriso-ohjaaja

Pinja Helling
044 719 3010
pinja.helling[at]lapinjarvi.fi
Lapinjarventie 20 A, 07800 Lapinjärvi

Etsivä Nuorisotyö

Markku Vilonen
050 5431553
markku.vilonen[at]lapinjarvi.fi
Lapinjärventie 20A, 07800 Lapinjärvi