Nuorisopalvelut

Nuorisotoimi lomailee 22.12.-4.1. Hyvää joulua ja onnellisempaa uutta vuotta!

Nuokun ovet ovat kiinni 10.1. saakka, mutta henkilökunnan tavoittaa puhelimitse ja sähköisesti.

Nuorisotoimi tiedottaa omissa some-kanavissaan ja kunnan internet-sivuilla toiminnastaan. Seuraathan meitä Instagramissa: lapinjarven_nuorisopalvelut

DigiNuokun: Discord-palvelimeen pääset tästä linkistä. DigiNuokussa jutellaan milloin mistäkin, tule mukaan!

Etäleffakerho: Katsotaan yhdessä päätettyä leffaa ja keskustellaan samanaikaisesti! Ole yhteydessä Markkuun ja kysy lisää tai ilmoittaudu mukaan kerhoon!

Nuorisovaikuttaminen: Kiinnostaako politiikka, vaikuttaminen tai yhteiskunnalliset asiat? miltä näyttää tulevaisuus, miltä näyttää Lapinjärvi. Oletko tyytyväinen, vai haluaisitko vaikuttaa asioihin joita haluaisit että Lapinjärvellä olisi paremmin. Nuorisovaltuusto/nuorisoryhmä –toimintaan pääset vielä mukaan. Ole yhteydessä Pinjaan jos haluat mukaan!

Mopotallin avajaiset on siirtyy keväälle. Jos haluat vaikuttaa mopotallin toimintaa, ole rohkeasti yhteydessä nuorisotyöntekijöihin.

 

Mitä nuorisotyö on?

Nuorisotyö on kasvatuksellista toimintaa, joka ohjaa itsensä tuntemiseen. Lisäksi nuorisotyön tavoitteena on antaa nuorille työkaluja elämän hallintaan, osallisuuden kokemiseen, yhteisöllisyyteen, vaikuttamiseen yhteiskunnassa sekä kansainvälisyyteen.

Nuoriso-ohjaajat työskentelevät moniammatillisessa yhteistyössä naapurikuntien, koulujen ja eri järjestöjen kanssa. Nuorisotyön muotoja ovat koulunuorisotyö, pelitoiminta, loma-ajan toiminta, musiikki-, media- ja digitaalinen nuorisotyö ja toiminta nuorisotiloilla.

Nuorisopalvelut vastaavat Lapinjärven nuorisotyöstä ja nuorisotila Nuokun toiminnasta, nuorten tieto- ja neuvontatyöstä, koulunuorisotyöstä, osallisuuskasvatuksesta ja mediatoiminnasta.

Lapinjärven nuorisopalvelut luo edellytyksiä, tukee ja edistää myös nuorten kansainvälistä ja monikulttuurista kohtaamista ja toimintaa. Erilaiset kulttuurit huomioidaan kaikessa toiminnassa.

Tule mukaan! Kom med!

Va nuoriso-ohjaaja

Pinja Helling
044 719 3010
pinja.helling[at]lapinjarvi.fi
Lapinjarventie 20 A, 07800 Lapinjärvi

Etsivä Nuorisotyö

Markku Vilonen
050 5431553
markku.vilonen[at]lapinjarvi.fi
Lapinjärventie 20A, 07800 Lapinjärvi