Nuorisopalvelut

AJANKOHTAISTA:

 

Nuokun aukioloajat:

Keskiviikkoisin klo 16.00-20.00 13-18 vuotiaille

Torstaisin klo 14.00-17.00 5/6 luokkalaisille

Perjantaisin klo 16.00-21.00 13-18 vuotiaille

Osoite: Lapinjärvi, Niittypolku 3

Tervetuloa!

 

14.9.2021:

Arcus toiminta, sateenkaareva nuorisotyö Porvoossa, on lähtenyt taas koronan jälkeen käyntiin

5.6.2021:

 

NUORISOTOIMI

Nuoret voivat kokoontua ohjatusti ja etukäteen sovitusti nuorisotila Nuokussa, lasten ja nuorten harrastustoiminnassa sekä ulkotoiminnoissa. Nuorisotoimi tiedottaa omasta toiminnastaan tarkemmin omissa kanavissaan mm. Instagramissa.

 

Fatbike-pyöriä nuorten käyttöön

Nuorisotoimeen on hankittu Fatbike-pyöriä nuorten käyttöön. Pyörän voi varata kirjastosta (ks. kirjastotoimi).

 

Jalkapalloa järjestetään keskiviikkoisin kirkonkylän koulun pihalla:

1-2 luokat 14-14.45
3-6 luokat 15-15.45

Kepparikurssi alkaa ensin ulkona (koronatilanteen helpottaessa siirrymme sisätiloihin) keskiviikkoisin kirkonkylän koulun pihalla:

1-2 luokat klo 14-14.45
3-6 luokat  15-15.45

Tällä hetkellä suunnittelemme kovaa vauhtia myös tulevaa kesää ja kesäleirin osallistujien palkkaamista. Koronatilanteen niin salliessa kesällä tapahtuu kaikkea kivaa, mistä tiedotamme myöhemmin lisää. Seuraa kurssi-ilmoitteluamme somessa.

Nuorisotoimi tiedottaa omissa some-kanavissaan ja kunnan internet-sivuilla toiminnastaan. Seuraathan meitä Instagramissa: lapinjarven_nuorisopalvelut

DigiNuokun: Discord-palvelimeen pääset tästä linkistä. DigiNuokussa jutellaan milloin mistäkin, tule mukaan!

Etäleffakerho: Katsotaan yhdessä päätettyä leffaa ja keskustellaan samanaikaisesti! Ole yhteydessä Markkuun ja kysy lisää tai ilmoittaudu mukaan kerhoon!

Nuorisovaikuttaminen: Kiinnostaako politiikka, vaikuttaminen tai yhteiskunnalliset asiat? Miltä näyttää tulevaisuus, miltä näyttää Lapinjärvi. Oletko tyytyväinen, vai haluaisitko vaikuttaa asioihin joita haluaisit että Lapinjärvellä olisi paremmin. Tule mukaan nuorisovaltuustoon ja osallistu heidän kokouksiin!

Mopotallin avajaiset 9.6.2021 klo 12-16. Jos haluat vaikuttaa mopotallin toimintaa, ole rohkeasti yhteydessä nuorisotyöntekijöihin.

 

Mitä nuorisotyö on?

Nuorisotyö on kasvatuksellista toimintaa, joka ohjaa itsensä tuntemiseen. Lisäksi nuorisotyön tavoitteena on antaa nuorille työkaluja elämän hallintaan, osallisuuden kokemiseen, yhteisöllisyyteen, vaikuttamiseen yhteiskunnassa sekä kansainvälisyyteen.

Nuoriso-ohjaajat työskentelevät moniammatillisessa yhteistyössä naapurikuntien, koulujen ja eri järjestöjen kanssa. Nuorisotyön muotoja ovat koulunuorisotyö, pelitoiminta, loma-ajan toiminta, musiikki-, media- ja digitaalinen nuorisotyö ja toiminta nuorisotiloilla.

Nuorisopalvelut vastaavat Lapinjärven nuorisotyöstä ja nuorisotila Nuokun toiminnasta, nuorten tieto- ja neuvontatyöstä, koulunuorisotyöstä, osallisuuskasvatuksesta ja mediatoiminnasta.

Lapinjärven nuorisopalvelut luo edellytyksiä, tukee ja edistää myös nuorten kansainvälistä ja monikulttuurista kohtaamista ja toimintaa. Erilaiset kulttuurit huomioidaan kaikessa toiminnassa.

Tule mukaan! Kom med!

Etsivä Nuorisotyö

Markku Vilonen
050 5431553
markku.vilonen[at]lapinjarvi.fi
Lapinjärventie 20A, 07800 Lapinjärvi

Nuoriso-ohjaaja

Sophia Skarpman
044 719 3010
sophia.skarpman[at]lapinjarvi.fi
Lapinjarventie 20 A, 07800 Lapinjärvi