Nuorisopalvelut

Nuorisotyö on kasvatuksellista toimintaa, joka ohjaa itsensä tuntemiseen. Lisäksi nuorisotyön tavoitteena on antaa nuorille työkaluja elämän hallintaan, osallisuuden kokemiseen, yhteisöllisyyteen, vaikuttamiseen yhteiskunnassa sekä kansainvälisyyteen.

Lapinjärven nuorisopalveluilla työskentelee kaksi nuorisotyöntekijää, Nuoriso-ohjaaja Erica Wallén sekä Etsivä nuorisotyöntekijä Markku Vilonen.

Lapinjärven nuorisotyöntekijät työskentelevät moniammatillisessa yhteistyössä kunnan muiden yksiköiden, naapurikuntien, koulujen sekä eri yhdistysten ja järjestöjen kanssa.

Nuorisopalvelut vastaavat Lapinjärven nuorisotyöstä ja nuorisotila Nuokun toiminnasta, koulujen loma-aikojen toiminnasta, nuorten tieto- ja neuvontatyöstä, koulunuorisotyöstä, nuorisovaltuustotoiminnasta ja mediatoiminnasta. Sen lisäksi nuorisopalveluilla koordinoidaan myös Harrastamisen Suomen malli -harrastustoimintaa.

Seuraathan meitä Instagramissa: lapinjarven_nuorisopalvelut

 

AJANKOHTAISTA

 

BÄNDISOITINKOKEILUKURSSI NUOKULLA

Nuorisopalvelut järjestää yhdessä Lapinjärven BluesRock yhdistyksen kanssa bändisoitin -kokeilukurssin 12-17-vuotiaille Lapinjärveläisille nuorille.
Kurssipäivän aikana pääset kokeilemaan bändisoittimia, kuten rumpuja, kosketinsoittimia, bassoa ja kitaraa, tai miksipä et kokeilisi miltä tuntuisi laulaa bändissä.
Kurssi sopii kaikille, kokeneimmille soittajille tai ilman aiempaa kokemusta. Sinulta ei siis vaadita aiempaa soittokokemusta tai kokemusta ryhmässä soittamisesta, ja paikalla on kokeneita ohjaajia jokaista soitinta varten.

Missä: Nuorisotila Nuokulla (Niittypolku 3, 07800 Lapinjärvi)
Milloin: Lauantaina 9.3.2024 klo 12.00-16.00
Sitova ilmoittautuminen: viimeistään 29.2 linkin kautta https://forms.office.com/e/PJMkDR8ARb

TERVETULOA MUKAAN!

Lisätietoja:
Nuoriso-ohjaaja Erica Wallén
erica.wallen@lapinjarvi.fi
0447193010

Nuoriso-ohjaaja

Erica Wallén
044 7193010
erica.wallen[at]lapinjarvi.fi
Lapinjärventie 20A, 07800 Lapinjärvi

Etsivä Nuorisotyö

Markku Vilonen
050 5431553
markku.vilonen[at]lapinjarvi.fi
Lapinjärventie 20A, 07800 Lapinjärvi