Nuorisopalvelut

AJANKOHTAISTA 18.4.2023

Lapinjärven nuorisotila Nuokulla järjestetään kesälomalla päiväleiritoimintaa 1.–6.-luokkalaisille. Päiväleirejä järjestetään kolmena peräkkäisenä viikkona, 5.-22.6.2023 klo 9.00–15.00. Päiväleireillä pelaillaan, leikitään ja vietetään aikaa yhdessä kesäisten toimintojen merkeissä. Päivien aikana on luvassa ohjattua ohjelmaa, mm. askartelua, leikkimielistä kisailua ja luonnossa liikkumista, mutta myös hieman vapaata oleskelua nuorisotilalla. Sen lisäksi pääsemme myös kokeilemaan SUP-lautailua järvellä, sään salliessa. Osallistujat pääsevät myös itse vaikuttamaan ohjelman sisältöön leirien aikana.

Päiväleirien vastuuohjaajana toimii kunnan nuoriso-ohjaaja Erica Wallén.

Leirin hinta (sisältyy lämmin lounas, välipala, ohjelma sekä tarvittavat materiaalit):

Viikko 1 ma-pe: 40 € (sisaralennus 35 €)

Viikko 2 ma-pe: 40 € (sisaralennus 35 €)

Viikko 3 ma-to: 30 €

Leiriin mahtuu mukaan 15 osallistujaa, minimimäärä 6 jotta leiri toteutuu.

Leireille ilmoittaudutaan sähköisesti 18.4.-21.5.2023 välisenä aikana. Linkki ilmoittautumiseen: https://forms.office.com/e/KtPNz0vNDn

Lisätietoja:

Erica Wallén / 0447193010 / erica.wallen@lapinjarvi.fi

 

Mitä nuorisotyö on?

Nuorisotyö on kasvatuksellista toimintaa, joka ohjaa itsensä tuntemiseen. Lisäksi nuorisotyön tavoitteena on antaa nuorille työkaluja elämän hallintaan, osallisuuden kokemiseen, yhteisöllisyyteen, vaikuttamiseen yhteiskunnassa sekä kansainvälisyyteen.

Nuoriso-ohjaajat työskentelevät moniammatillisessa yhteistyössä naapurikuntien, koulujen ja eri järjestöjen kanssa. Nuorisotyön muotoja ovat koulunuorisotyö, pelitoiminta, loma-ajan toiminta, musiikki-, media- ja digitaalinen nuorisotyö ja toiminta nuorisotiloilla.

Nuorisopalvelut vastaavat Lapinjärven nuorisotyöstä ja nuorisotila Nuokun toiminnasta, nuorten tieto- ja neuvontatyöstä, koulunuorisotyöstä, osallisuuskasvatuksesta ja mediatoiminnasta.

Lapinjärven nuorisopalvelut luo edellytyksiä, tukee ja edistää myös nuorten kansainvälistä ja monikulttuurista kohtaamista ja toimintaa. Erilaiset kulttuurit huomioidaan kaikessa toiminnassa.

Tule mukaan!

 

Seuraathan meitä Instagramissa: lapinjarven_nuorisopalvelut

Nuoriso-ohjaaja

Erica Wallén
044 7193010
erica.wallen[at]lapinjarvi.fi
Lapinjärventie 20A, 07800 Lapinjärvi

Etsivä Nuorisotyö

Markku Vilonen
050 5431553
markku.vilonen[at]lapinjarvi.fi
Lapinjärventie 20A, 07800 Lapinjärvi