Lappträsk kommun inför ett elektroniskt bokningssystem

Lappträsk kommun kommer att börja använda en elektronisk reservationskalender Vello, från och med den 19.9.2022. Till en början kan man boka idrottsutrymmen via reservationskalendern och senare eventuellt även andra utrymmen. Den elektroniska bokningskalendern finns på: https://vello.fi/lapinjarven-kunta/.

I reservationskalendern ser du alla idrottssalar som förvaltas av Lappträsk kommun, där du kan boka tid. För tillfället går det att boka turer i idrottshallarna och Pakkaamo träningsutrymme. Du kan boka enskilda pass genom reservationskalendern. Turer kan bokas i 30-minutersperioder. För att boka ett entimmes pass behövs två reservationer. Att boka ett pass är enkelt och nödvändig information är förnamn, efternamn, e-post och telefonnummer. Efter en lyckad bokning får du en bekräftelse på din tur i din e-post. För att avboka en reservation krävs att du kontaktar kommunens servicetpunkt (kunta@lapinjarvi.fi eller 019 510 860).

Regelbundna turer ansöks en gång per år under våren via en elektronisk blankett på adressen https://www.lapinjarvi.fi/sv/kultur-och-fritid/sport-och-fritid/idrottsplatser/ansokan-av-saltur/. Du bokar enkelt de regelbundna turer som fortfarande är lediga mitt i säsongen genom att ringa 044 751 3191/Mikaela Fabritius eller genom e-post mikaela.fabritius@lapinjarvi.fi. Kom ihåg att du först kan använda det skift du reserverat efter att du hämtat ut nyckeln på kommunens servicepunkt.

Öppettiderna för kommunens servicepunkt är följande: måndagar klockan 9-17, tisdag till torsdag klockan 9-16. Servicepunkten är stängt på fredagar. Det är bra att ta hänsyn till öppettiderna av kommunens servicepunkt vid bokning av turer då nycklar inte går att lösa ut på fredagar eller veckoslut.