Lapinjärven kunta ottaa käyttöön sähköisen varausjärjestelmän

Lapinjärven kunta ottaa käyttöönsä sähköisen tilavarauskalenterin Vello, 19.9.2022 alkaen. Aluksi sähköisestä kalenterista voi varata liikuntavuoroja, myöhemmin mahdollisesti muitakin tiloja. Sähköinen varauskalenteri löytyy osoitteesta: https://vello.fi/lapinjarven-kunta/.

Varauskalenterista näet kaikki Lapinjärven kunnan hallinnoimat tilat, joihin voi tehdä varauksia. Tällä hetkellä varattavissa on vuoroja liikuntasaleissa ja Pakkaamon liikuntatilassa. Varauskalenterin kautta voit varata yksittäisiä vuoroja. Vuoroja voi varata 30 minuutin jaksoissa. Esimerkiksi yhden tunnin vuoron varaamiseen tarvitaan siten kaksi varausta. Vuoron varaaminen on helppoa ja vaadittavat tiedot ovat etunimi, sukunimi, sähköposti ja puhelinnumero. Onnistuneen varauksen jälkeen saat vahvistuksen vuorostasi sähköpostiisi. Varauksen peruminen vaatii yhteydenoton kunnan asiointipisteeseen (kunta@lapinjarvi.fi tai 019 510 860).

Vakiovuorot haetaan kerran vuodessa keväällä sähköisellä lomakkeella osoitteessa https://www.lapinjarvi.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/salivuorojen-hakumenettely/. Kesken toimintakautta haettavat, vielä vapaana olevat vakiovuorot varaat helpoiten soittamalla 044 751 3191/Mikaela Fabritius tai sähköpostitse mikaela.fabritius@lapinjarvi.fi.  Muistathan, että saat varaamasi vuoron tosiasiallisesti käyttöösi vasta, kun olet lunastanut avaimen kunnan asiointipisteessä.

Kunnan asiointipisteen aukioloajat ovat seuraavat: maanantaisin klo 9–17, tiistaista torstaihin klo 9–16. Perjantaisin asiointipiste on suljettuna. Kunnan asiointipisteen aukioloajat on hyvä huomioida vuoroa varatessa, sillä avaimia ei saa lunastettua perjantaisin eikä viikonloppuisin.