Lappträsk hälsogårds avvikande öppettider i september

Lappträsk hälsogård har avvikande öppettider i september. Hälsogårdens hälsovårdstjänster inskränks på tre dagar i september på grund av personalutbildningen.

Måndag 12.9.2022 är kansliet, vårdarmottagningen och läkarmottagningen på Lappträsk hälsogård stängda. Då har tandvården och rådgivningen öppet. Tisdag 13.9 är hälsogårdens hälsovårdstjänster stängda, men tandvården har öppet. Hela hälsogården är stängd måndag 19.9.

Lappträsk hälsogård har annars öppet från måndag till torsdag klockan 8–16 och på fredagar klockan 8–14. Hälsogårdens adress är Lappträskvägen 25, 07800 Lappträsk. Mottagningen sker med tidsbeställning. Kontakta i första hand din egenvårdare via e-tjänsten Klinik: https://pro.klinik.fi/contact/loviisa-terveyspalvelut. Vi strävar efter att svara på meddelanden som skickats in före klockan 15 inom samma vardag. Vi svarar på meddelanden som skickats efter detta på följande vardag. Om du inte kan uträtta dina ärenden elektroniskt, kan du också ringa. Telefonservicen har öppet från måndag till torsdag klockan 8–15 och på fredagar klockan 8–14, tfn 019 505 15 60.

Mer information på vår webbplats: https://www.loviisa.fi/sv/social-och-halsovard/halsa/lakar-och-vardarmottagningar/.