Lappträsk kommun söker en PROJEKTARBETARE (80%) till projektet Lyckan

Kom till östra Nylands pärla och utveckla ett innovations- och inspirationshub till landsbygden

Lappträsk kommun söker en PROJEKTARBETARE (80%) till projektet Lyckan

Du är kunnig inom kommunikation, hanterar sociala medier och kan producera innehåll på ett kreativt och intressant sätt. Du arbetar som en del av projektteamet. Du är lätt att bemöta och engagerad. Vi uppskattar ett aktivt arbetssätt.

I projektet Lyckan utvecklas ett nytt koncept för en innovations- och inspirationscentral på landsbygden. Inom projektet kommer Finlands första Lyckan att etableras i Lappträsk. Lappträsk kommun är den huvudsakliga genomföraren av ERUF -projektet. Övriga projektpartners är Laurea, Haaga-Helia, Häme och LAB yrkeshögskolor. Den totala budgeten för projektet är cirka 690 000 euro.

Som projektarbetare kommer du att kommunicera på ett mångsidigt sätt och producera innehåll för olika kommunikationskanaler. Kommunikation sker främst genom sociala medier och hemsidor (WordPress). Du ansvarar för upprätthållandet av projektets kommunikationskanaler och producerar innehåll i samarbete med projektchefen och medutförare.

I Lappträsk satsas särskilt på utvecklingen av företagsverksamhet. Vi gör vår kommun människoorienterad och vill även erbjuda individuella tjänster åt företag. Vi har tid för människor och drömmar. Framtiden görs i Lappträsk.

Formella behörighetskrav inkluderar lämplig utbildning och arbetslivserfarenhet / bevis på kommunikationskunskaper. Vi värdesätter projektkunnande och svenska språkkunskaper. Vi har flexibla metoder för distansarbete.

Arbetstiden är 80 % av den totala arbetstiden, som är 36,25 h. Lön enligt finansieringsbeslutet (80 % arbetstid 2500 €/mån).

Arbetet inleds så snabbt som möjligt och tar slut den 31.8.2023 enligt avtal.

Prövotid på 4 månader tillämpas.

Ansökningstiden går ut 13.9.2022 kl. 16.00 Ansökningarna lämnas in elektroniskt. Länk till kuntarekry https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/projektarbetare-463851/

Tilläggsuppgifter ger projektchef Tanja Pöyhönen tfn 044 753 5314 eller  tanja.poyhonen@lapinjarvi.fi .

Lappträsk kommun är en rökfri arbetsplats. Bekanta dig med Lappträsk kommun www.lapinjarvi.fi