Vi söker personal till småbarnspedagogiken!

Vi ansöker för närvarande  personaltill småbarnspedagogiken:

3 st barnsskötare inom småbarnspedagogiken:

Vi har lediga deltidstjänster för perioden 21.9.2022-2.6.2022 för dig på daghemmet Trolldalen i Lappträsk. Uppgifterna är tvåspråkiga, därför krävs kunskaper i svenska och finska för minst två av de tre ledigslagna uppgifterna.
Vi förväntar oss att den sökande har god kommunikationsförmåga och förmåga att samarbeta med familjer, personal och andra samarbetspartners. Vi hoppas på ett positivt och lösningsorienterat arbetssätt. Arbetstiden varierar mellan 19h och 21h/vecka. Arbetsplatsen ligger i kyrkbyn.

Läs mer och sök tjänsten: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/varhaiskasvatusken-lastenhoitaja-465408/

Lärare inom småbarnspedagogilk:

Vi har en ledig tillfällig tjänst för perioden 20.9.2022-22.6.2023 daghemmet Trolldalen i Lapipträsk. Uppdraget är på finska, men kunskaper i svenska ses som meriterande. Vi förväntar oss att den sökande har god kommunikationsförmåga och förmåga att samarbeta med familjer, personal och andra samarbetspartners. Vi hoppas på ett positivt och lösningsorienterat arbetssätt. Behörighet till anställning bestäms enligt lagen om förskoleundervisning (540/2018). Arbetstiden är 38h, 15 min/vecka. Arbetsplatsen ligger i kyrkbyn.

Läs mer och sök tjänsten: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/varhaiskasvatusken-opettaja-465427/