Haemme henkilöstöä varhaiskasvatukseen!

Haemme varhaiskasvatukseen tällä hetkellä:

3kpl Varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa:

Meillä on osa-aikaisia avoimia tehtäviä ajalle 21.9.2022-2.6.2022 juuri Sinua varten päiväkoti Peikkolaaksossa Lapinjärvellä. Tehtävät ovat kaksikielisiä, joten ruotsin ja suomen kielen taito vaaditaan ainakin kahdessa tehtävässä.
Hakijalta toivomme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä tehdä yhteistyötä perheiden, päiväkodin henkilöstön ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Toivomme positiivista ja ratkaisukeskeistä työotetta. Työajat vaihtelee 19h ja 21h välillä/viikko. Työpaikka sijaitsee kirkonkylällä.

Lue lisää ja hae tehtävään : https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/varhaiskasvatuksen-lastenhoitaja-465408/

Varhaiskasvatuksen opettaja:  

Meillä on avoin tehtävä juuri Sinua varten ajalle 20.9.2022-22.6.2023 päiväkoti Peikkolaaksossa Lapinjärvellä. Tehtävä on suomenkielinen, mutta ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.
Hakijalta toivomme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä tehdä yhteistyötä perheiden, päiväkodin henkilöstön ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Toivomme positiivista ja ratkaisukeskeistä työotetta.
Kelpoisuus työsuhteeseen määräytyy varhaiskasvatuslain (540/2018) mukaisesti. Työaika on 38h,15 min/viikko. Työpaikka sijaitsee kirkonkylällä.

Lue lisää ja hae tehtävään: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/varhaiskasvatuksen-opettaja-465427/