Vi söker en BYRÅSEKRETERARE

Välkommen med att utveckla Finlands första människoorienterade kommun!

Vi söker en BYRÅSEKRETERARE

som behärskar kundbetjäning och sociala medier

Du är en kundserviceinriktad, självständig byråsekreterare som har initiativ- och samarbetsförmåga och förbinder dig vid uppgiften. I uppgiften ingår bl.a. sammanställande av föredragningslistor och protokoll för olika organ, verkställande av beslut, arkivering av handlingar samt övriga byråuppgifter främst inom bildningsväsendet. Till uppgiften hör även att vikariera i samservicepunkten och att självständigt sköta om uppdateringar i sociala medier.

För uppgiften kräver vi lämplig utbildning.  Kunskaper i finska och svenska förutsätts i uppgiften. Lappträsk kommun skall bli en människoorienterad kommun, i vilken servicen planeras och verkställs på ett människoorienterat sätt. Därför förutsätter vi ett människoorienterat arbetssätt. Kännedom om kommunala sektorn samt tidigare erfarenhet av motsvarande uppgifter räknas som merit. Vi värdesätter kunnande inom kommunikation och marknadsföring.

Lön för uppgiften fastställs enligt AKTA. Arbetstiden är byråarbetstid, men ibland finns även behov av kvälls- och veckoslutsarbete. Prövotiden är fyra månader. Den som väljs till uppgiften skall före arbetet inleds uppvisa godtagbart läkarintyg över sitt hälsotillstånd. Lappträsk kommun är en rökfri arbetsplats.

Tilläggsuppgifter ger förvaltningsdirektör Susanne Sjöblom tfn  040 577 5336 eller susanne.sjoblom(at)lapinjarvi.fi

Ansökningstiden går ut 14.9.2018 kl. 12.00. Ansökningarna lämnas in elektroniskt.  Länk till kuntarekry https://www.kuntarekry.fi/sv/jobb/194607

Bekanta dig med Lappträsk kommun på adressen www.lapinjarvi.fi