Vi söker barnskötare inom småbarnspedagogiken – på viss tid

 

Vi söker barnskötare-på viss tid!

Ansökan utgår: 10.12.2020 12:00
Anställningens längd: Tidsbunden
Annons publicerad: 27.11.2020
Arbetets karaktär: Heltid
Arbetet börjar: 4.1.2021
Jobbnyckel: 317841

Lön: AKTA
www.kuntarekry.fi

 

Befattningsbeskrivning:
Hej du inspirerande och barninriktade barnskötare! Vi söker till vårt daghem en barnskötare inom småbarnspedagogiken för tiden 4.1.-31.8.2021.

Tjänsten är svenskspråkig men vi ser det till fördel ifall sökande behärskade bägge inhemska språken. Vi söker efter en positiv, social och samarbetsvillig person till vårt team.

Behörighetsvillkoren bestäms enligt lagen om småbarnspedagogik (540/2018). Den som väljs till tjänsten ska innan mottagandet av denna förevisa ett godkänt intyg över sitt hälsotillstånd samt utdrag ur straffregistret enligt lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002) i straffregisterlagen.

Vikariatet besätts med en prövotid på två månader. Lön enligt AKTA.

Lappträsk är en rökfri kommun.

Tilläggsuppgifter:
Chef för småbarnspedagogiken Thelma Lill-Smeds  tel. 044-742 7120 thelma-julia.lill-smeds(at)lapinjarvi.fi

Beskrivning av arbetsgivaren:
Lappträsk är en idyllisk och människo-orienterad kommun som ligger i Östra Nyland med goda förbindelser till Kouvola, Lovisa och Borgå. Lappträsk kommuns enheter inom småbarnspedagogiken är daghemmet Trolldalen, till vilken hör också en finskspråkig grupp Leppäkertut och den är belägen i Porlom. Daghemmet Trolldalen som är belägen i Lappträsk kyrkoby, är tvåspråkigt och erbjuder också skiftesvård.