Kom med och arrangera Lappträsk Parkfest 12.8.-14.8.!

Lappträsk kommun ordnar återigen Lappträsk Parkfest den 12.8.-14.8. i samarbete med lokala föreningar och företag efter en kort coronapaus. Liksom tidigare år är planen att ha en biokväll i Klockarparken på fredag kväll, med en barnfilm tidigare på kvällen och en vuxenfilm senare på kvällen. På lördagen kommer det på dagen att finnas en mängd olika program för hela familjen i parken, som kulminerar i en kväll med levande musik. Vi försöker också ordna program för söndagen.

Parkfesten har alltid först och främst varit ett gemenskapsevenemang som ordnas av Lappträskbor för Lappträskbor och som sammanför invånarna från spädbarn till barnbarn. Skulle du, via din lokala förening eller ditt företag, vara intresserad av att ordna program, kost eller ett försäljningsstånd vid evenemanget? Vi välkomnar alla idéer till programmet, särskilt på lördag, både små och stora idéer är välkomna! Detta skulle vara ett utmärkt tillfälle för föreningarna att visa upp sin verksamhet genom att ordna aktiviteter inom sitt område, samtidigt som de informerar om sin verksamhet och rekryterar nya medlemmar.

Kontakta evenemangets kontaktperson, näringslivs- och kommunikationssekreterare Jonna Nygård jonna.nygard@lapinjarvi.fi / 0447208697