Tule mukaan järjestämään Lapinjärven puistofestareita 12.8.-14.8.!

Lapinjärven kunta järjestää jälleen pienen koronatauon jälkeen yhteistyössä paikallisten yhdistysten ja yritysten kanssa 12.8.-14.8. Lapinjärven puistofestarit. Suunnitelmissa on, että aiempien vuosien tapaan perjantai-iltana Lukkarinpuistossa on elokuvailta, alkuillassa lasten elokuva ja myöhemmin illalla aikuisille suunnattu elokuva. Lauantaina olisi päivällä puistossa monenlaista ohjelmaa koko perheelle, ja ilta huipentuisi elävän musiikin parissa. Myös sunnuntaille pyritään järjestämään ohjelmaa.

Puistofestarit ovat aina olleet ennen kaikkea yhteisöllinen, lapinjärveläisiltä lapinjärveläisille järjestetty tapahtuma, joka kokoaa yhteen kuntalaiset vauvasta vaariin. Olisiko sinulla paikallisen yhdistyksen tai yrityksesi kautta kiinnostusta järjestää tapahtumaan ohjelmaa, ruokailua tai myyntikojua? Otamme ilolla vastaan kaikenlaiset ideat ohjelmasta erityisesti lauantaipäivänä, pienet ja suuret ideat ovat kaikki tervetulleita! Erityisesti yhdistyksillä olisi tässä hieno tilaisuus tulla esittelemään omaa toimintaansa järjestämällä oman alansa aktiviteettia ja samalla kertoa toiminnastaan sekä rekrytoida uusia jäseniä.

Yhteydenotot tapahtuman yhteyshenkilölle, elinkeino- ja viestintäsihteeri Jonna Nygård jonna.nygard@lapinjarvi.fi / 0447208697