Gemensam utvecklingspromenad – Minnesvänlig belysning för Lappträsk kyrkby

Lappträsk kyrkby utvecklas för att vara minnesvänlig. Vi har fått finansiering från miljöministeriet för planering av en minnesvänlig belysning. Planeringen börjar med en gemensam utvecklingspromenad måndagen den 1.2.2021 kl 16.00. På promenaden kontrollerar vi tillsammans med kommuninvånarna vilka saker som bör beaktas vid planeringen av belysningen.

Promenaden börjar från daghemmets parkeringsplats (Klockarstigen 5), promenaden varar ungefär en timme, vi rör oss lugnt, sträckan blir ungefär en kilometer. Vi håller säkerhetsavstånd och ber er använda ansiktsskydd. Välkommen med för att observera och lära! Anmäl dig på förhand: kunta(at)lapinjarvi.fi eller per telefon 019 510 860. Om vädret är mycket regnigt eller kallt, söker vi efter en ny tid för evenemanget tillsammans.

Till den deltagande planeringen är det viktigt att få med lokala perspektiv. Kom gärna med, även om du bara lyssnar. Om du inte vill delta i promenaden kan du lämna feedback via e-post kristiina.tikkala(at)lapinjarvi.fi.