Vi söker en kommunikationsassistent

Vi söker till den människo-orienterade kommunen Lappträsk till marknadsförings- och kommunikationsuppgifter en deltidsanställd (60 % )

KOMMUNIKATIONSASSISTENT

Du är ett proffs inom kommunikationsbranschen och kan kommunicera både skriftligt och muntligt på ett tydligt vardagsspråk åtminstone på finska och svenska.

Du är smidig och kan göra det bästa av kommunens lilla marknadsföringsbudget.  Du känner till olika kommunikationskanaler inklusive sociala medier och du klarar av att ordna evenemang och producera bloggtexter.

Ett människo-orienterat verksamhetssätt kommer rakt från hjärtat och du kan också hjälpa andra med det praktiska inom kommunikation.

Vi förutsätter erfarenhet inom kommunikations- och marknadsföringsbranschen, goda språkkunskaper och samarbetsförmåga samt ett människo-orienterat arbetssätt. Vi uppskattar om du är idérik och bra på kundbetjäning samt har utbildning inom branschen.

Lön enligt AKTA. Arbetstiden är kontorsarbetstid.

Till ansökningarna bifogas kopior av behörighetsintygen samt meritförteckning och skickas till Kommunstyrelsen i Lappträsk, Lappträskvägen 20 A, 07800 Lappträsk eller per epost till kunta@lapinjarvi.fi. Märk ansökningen med ”Kommunikationsassistent”. Ansökningen bör vara oss tillhanda senast 30.1.2019 kl. 16.00.

Prövotiden är 4 månader. 
Tilläggsuppgifter ger kommundirektör Tiina Heikka, 044 720 8686 eller tiina.heikka@lapinjarvi.fi. Du kan bekanta dig med Lappträsk kommun vid adress www.lapinjarvi.fi.

Lappträsk kommun är en rökfri arbetsplats.