Vi söker en en deltidsanställd (60 %) KOMMUNIKATIONSASSISTENT

Vi söker en en deltidsanställd (60 %) KOMMUNIKATIONSASSISTENT

till den människo-orienterade kommunen Lappträsk till marknadsförings- och kommunikationsuppgifter

Du är ett proffs inom kommunikationsbranschen och kan kommunicera både skriftligt och muntligt på ett tydligt vardagsspråk åtminstone på finska och svenska.

Du är smidig och kan göra det bästa av kommunens lilla marknadsföringsbudget.  Du känner till olika kommunikationskanaler inklusive sociala medier och du klarar av att ordna evenemang och producera bloggtexter.

Ett människo-orienterat verksamhetssätt kommer rakt från hjärtat och du kan också hjälpa andra med det praktiska inom kommunikation.

Vi förutsätter erfarenhet inom kommunikations- och marknadsföringsbranschen, goda språkkunskaper och samarbetsförmåga samt ett människo-orienterat arbetssätt. Vi uppskattar om du är idérik och bra på kundbetjäning samt har utbildning inom branschen.

Lön enligt AKTA. Arbetstiden är kontorsarbetstid.

Observera också att vi också söker en deltidsanställd näringslivssekreterare. On kompetenskraven för båda uppgifterna uppfylls kan vi också överväga att kombinera uppgifterna och anställa en kommunikations- och näringslivssekreterare på heltid. Ansökningar inlämnas via Kuntarekry senast 20.1.2020 klockan 9.

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/kommunikationsassistent-270736-1/

Prövotiden är 4 månader.

Tilläggsuppgifter ger kommundirektör Tiina Heikka, 044 720 8686 eller tiina.heikka@lapinjarvi.fi.

Lappträsk kommun är en rökfri arbetsplats. Du kan bekanta dig med Lappträsk kommun vid adress www.lapinjarvi.fi.