Lappträsk kommun söker uppsökande ungdomsarbetare

Människoorienterade Lappträsk kommun söker uppsökande ungdomsarbetare med början enligt överenskommelse – 30.11.2017, med eventuell fortsättning

Vi förutsätter lämplig utbildning inom t.ex. ungdomsarbete, social- och hälsovård samt erfarenhet i att jobba med ungdomar. Vi uppskattar erfarenhet av att jobba med ungdomar och integration av ungdomar i samhället, goda sociala färdigheter och självständigt arbetssätt. För att kunna sköta ditt jobb behöver du bil.

Uppsökande ungdomsarbete är rörligt och självständigt arbete och inkluderar kvälls- och veckoslutsarbete. Det uppsökande ungdomsarbetet hjälper unga under 29 år som står utanför utbildning och arbetsmarknaden eller som behöver stöd för att nå de tjänster de behöver.

Arbetstid 38h45min/vecka. Lön enligt AKTA. Den valda ska förete ett brottsregisterutdrag enligt §6 2 mom. i straffregisterlagen och ett godtagbart läkarintyg över sitt hälsotillstånd. Prövotiden är 4 månader.

Ansökningarna i förstahand via Kuntarekry eller under adress: Lappträsk kommun, Jouni Piippo, Lappträskvägen 20A, 07800 Lappträsk Ansökningstiden går ut 22.5.2017 kl. 15.00

Arbetet börjar enligt överenskommelse.

Tilläggsuppgifter ger direktör för bildningsväsendet Jouni Piippo 050 543 9522.