Lappträsk Julboden söker producenter

Den här julen ordnar vi åter Julboden och nu söker vi producenter! Det finns ingen egentlig definition av de produkter som säljs, men tidigare har försäljningen omfattat livsmedel, hantverk, konst, heminredning och bruksföremål. Det finns inga andra begränsningar för de produkter som säljs, förutom att produkten ska vara lämplig för försäljning i en liten butik och att producenten/säljaren ska vara ett företag från Lappträsk med FO-nummer. Livsmedlen måste vara förpackade.

Bybutiken ordnades för första gången sommaren 2021 och var ursprungligen ett koncept som lokala företagare och Lappträsk kommun tänkte ut för att främja det lokala näringslivet genom att samla lokala produkter på ett ställe så att kunderna lätt kan hitta dem. Bybutiken säljer lokala produkter, gör reklam för lokala serviceföretag samt guidar vid behov säsongsturister till lokala företag. Lappträsk kommun tillhandahåller lokalerna och personalen, entreprenörerna ansvarar endast för prissättning och leverans av produkterna till butiken enligt överenskommelse. Bybutiken ligger i den gamla busstationen på Lappträskvägen 1.

Om du blev intresserad av julboden och vill erbjuda dina produkter och/eller tjänster eller om du har några frågor, vänligen kontakta oss senast den 31.10.

Kontakter och frågor: axel.malen@lapinjarvi.fi / +358 44 773 6505