Lapinjärven Joulupuotiin etsitään tuottajia

Tänä jouluna järjestetään jälleen Joulupuoti ja nyt etsimme sinne tuottajia! Myytäviä tuotteita ei varsinaisesti ole määrittely, mutta aiempina kertoina myynnissä on ollut mm. elintarvikkeita, käsitöitä, taidetta ja kodin sisustus- ja käyttötarvikkeita. Myyntiin otettaville tuotteille ei ole muita rajoituksia kuin se, että tuotteen on sovelluttava myyntiin pienessä myymälässä ja sen tuottaja/myyjä on lapinjärveläinen yritys, jolla on y-tunnus. Elintarvikkeiden tulee olla pakattuja.

Kyläpuoti järjestettiin ensimmäistä kertaa kesällä 2021 ja on alun perin ollut paikallisten yrittäjien ja Lapinjärven kunnan ideoima konsepti, jonka tavoitteena on edistää paikallista elinkeinoelämää kokoamalla paikalliset tuotteet yhteen paikkaan asiakkaiden helposti löydettäviksi. Kyläpuodissa myydään paikallisia tuotteita ja myös mainostetaan paikallisia palveluyrityksiä sekä tarvittaessa opastetaan sesongin tuomia turisteja paikallisten yritysten pariin. Lapinjärven kunta tarjoaa toiminnalle tilat ja henkilöstön, yrittäjien vastuulle jää ainoastaan tuotteiden hinnoittelu ja toimittaminen puodille sovitusti. Kyläpuoti toimii vanhalla linja-autoasemalla osoitteessa Lapinjärventie 1.

Mikäli kiinnostuit joulupuodista ja olet halukas tuomaan tuotteitasi ja/tai palveluitasi tarjolle tai haluat kysyä jotain, otathan yhteyttä viimeistään 31.10.

Yhteydenotot ja kysymykset: axel.malen@lapinjarvi.fi / +358 44 773 6505