Hållbar konsumtion och boende-kväll to 7.11 kl 16-20 i Hela Byns Arbetsrum

Vill du göra hållbara val i din vardag? Undrar du på vilket sätt du kan ta hänsyn till miljön, till exempel i energilösningar eller byggande? Är du intresserad av att utveckla resurssmarta lösningar inom boende och konsumtion?

Kom och lyssna och diskutera om dina möjligheter i Lappträsk på Hela Byns Arbetsrum 7.11.2019 kl. 16.00-20.00 då det ordnas en kväll med temat Hållbar konsumtion och boende!

På programmet står korta presentationer i enlighet med temat samt en arbetsverkstad om hållbar konsumtion, där du bl.a. kan göra ett konditionstest beträffande konsumtion och boende och få råd om hur just du kan göra bättre val i din vardag!

De sakkunniga är anträffbara under hela tillställningen och du har möjlighet att diskutera fritt de ärenden som just du funderar på.

Klockan 18-20 har du även möjlighet att höra om kommunens tjänster samt bekanta dej med kommunens ledning då ordförandena för kommunstyrelsen och fullmäktige samt kommundirektören är på plats.

Närmare information om programmet samt föreläsarna (rekommendation Internet Explorer eller Chome) finns här (bifogat program på båda språken).

Presentationerna är på finska.

Anmäl dig senast 5.11.2019 här

Tillställningen ordnas av projekten Resurssmart med människo-orienterade metoder samt Livskraft från biogas