Lapinjärven kirkonkylä

Vuokrataan

Kompakti toimitila kuntakeskuksessa. Eteinen ja etummainen huone kaakelilattialla, huoneessa myös lattiakaivo. Molemmissa huoneissa kaksi vesipistettä sekä säilytystilaa.

  • Toimitila: 2 h + eteinen + 2 WC + suihku
  • Toimitilan osoite: Niittypolku 3, Lapinjärvi
  • Koko m2: 52
  • Vuokra/kk: 225 €

Yhteystiedot:


Vuokrataan

Huom! Tässä tilassa toimii Koko Kylän Konttori, josta voit vuokrata kalustettuja huoneita, kts. lisää www.lapinjarvi.fi/kokokylankonttori. Tämä yksittäinen huone on kalustamaton ja mahdollista vuokrata lyhyemmäksi tai pidemmäksi ajaksi tarpeen mukaan.

  • Toimitila: Toimistotila 1 h + yhteiskäyttöiset k + wc
  • Toimitilan osoite: Lapinjärventie 20 C 2, Lapinjärvi
  • Koko m2: 17
  • Vuokra/kk: 200 € sis. alv

Yhteystiedot:

 

 

Lapinjärven kirkonkylä

Lapinjärven suurin kylä ja harvinaisen hyvin historiallisen ulkoasunsa säilyttäneenä suomalaista kyläidylliä parhaimmillaan.

Kirkonkylä sijaitsee keskellä Lapinjärven kuntaa, valtatie 6:n varrella, yhdeksänkymmentä kilometriä Helsingistä koilliseen, suunnilleen Porvoon ja Kouvolan välissä. Hiukan alle 800 asukkaallaan se on Lapinjärven suurin kylä ja harvinaisen hyvin historiallisen ulkoasunsa säilyttäneenä suomalaista kyläidylliä parhaimmillaan. Täältä löytyy vanhoja ja uusia puutaloja, yhteisöllisyyttä, luonnonläheisyyttä, hiljaisuutta – runsaan ja laadukkaan palvelutarjonnan keskellä. Kirkonkylältä löytyy mm. kaksikielinen upouusi päiväkoti, suomen- että ruotsinkieliset ala-asteet, terveyskeskus, kirjasto, kaksi 1700-luvulta peräisin olevaa kirkkoa, kauppoja, pankki, postitoimipiste, apteekki, rautakauppa, uimaranta, ja lounaskahvila – kaikki palvelut aidosti kaksikielisinä. Kunnantalo tarjoaa omien palveluidensa lisäksi yhteispalvelupisteessään mm. poliisin, verotoimiston, maistraatin, TE-toimiston ja verotoimiston palveluita yhteispalvelusopimuksen mukaisesti. Nähtävyyksiin voi tutustua kulttuurikierroksella, joka poikkeaa mm. 1700-luvulla rakennettuun luutnantin asuintalo Brofogdakseen ja kotiseututalo Kycklingsiin.