Dialogpaus om Lappträsks framtid 10.2.2021 kl. 17.30 – 19.30, öppen för alla

Utarbetningen av Lappträsk kommuns strategi har inletts! Meningen är att fullmäktige godkänner den nya kommunstrategin på sitt sammanträde 26.5.2021. Strategin utarbetas tillsammans med kommuninvånare och andra aktörer. I samband med utarbetningen av strategin kommer en gemensam Dialogpaus att organiseras för kommuninvånarna.

Dialogpaus är en modell som Sitra utvecklat för att föra en konstruktiv samhällsdebatt. Dialogpaus ger möjligheten att öka förståelse och reflektera över saker och ting i lugn och ro. Värdet av en dialogpaus ligger i diskussionen och särskilt i lyssnaren, målet är inte att hitta lösningar eller ett gemensamt perspektiv utan att förstå olika perspektiv relaterade till situationen.

På grund av coronasituationen hålls Dialogpausen på distans i Teams. Att använda Teams är möjligt även om du inte har Teams-appen själv. Registrera dig i förväg på kunta (at) lapinjarvi.fi eller ring 019 510 860.

Dialogpausen om Lappträsks framtid hålls den 10.2.2021 kl. 17.30 – 19.30. Om det finns fler deltagare än det ryms med kommer flera dialogpauser att ordnas för att rymma alla. Anmäl dig modigt med!