Koulukuljetushakemus Wilmassa 16.6.2024 mennessä

Sivistys- ja hyvinvointilautakunta käsitteli kokouksessaan 30.5.2023 § 78 koulukuljetusperiaatteet. Koulukuljetusperiaatteiden johdosta jokaisen Lapinjärvellä esi- ja perusopetuksessa (vl. 0–6) olevan oppilaan periaatteiden mukaisesta maksuttomasta koulukuljetuksesta on tehtävä hakemus. Oppilaskuljetusperiaatteet löytyy täältä: Oppilaskuljetukset – Lapinjärvi.fi (lapinjarvi.fi)

Lapinjärvellä maksutonta koulukuljetusta (koulukuljetusetua) haetaan Wilman kohdasta ”Hakemukset ja päätökset” 16.6.2024 mennessä. Hakemus/päätös koskee oppilaan väestörekisterin mukaista osoitetta. Mikäli koulukuljetusetuutta haetaan muun syyn kuin koulumatkan pituuden perusteella, tulee asiaa koskeva asiantuntijalausunto sitä pyydettäessä toimittaa sivistys- ja hyvinvointijohtajalle.

Koulumatkan pituus:

Vl. 0–3 väh. 3 km

Vl. 4–6 väh. 5 km.

 

”Hakemukset ja päätökset”-kohta löytyy Wilman selainversiosta. Hakemuspohjasta löytyy ohjeet hakemuksen laatimiseksi. Hakemuksen laatimiseen liittyviin kysymyksiin saa apua hallinto- ja henkilöstösuunnittelijalta, puh. 044 751 3191, stella.jonasson@lapinjarvi.fi.