Sivistystoimi tiedottaa

Epidemiatilanne on edelleen heikentynyt Lapinjärven kunnan alueella ja yleisesti Suomessa. Tästä syystä Etelä-Suomen aluehallintovirasto on määrännyt 21.1.2022 tekemällään päätöksellä edelleen rajoituksia kunnan tilojen käyttöön. Tiloja voi kuitenkin käyttää yksityis- ja perhe-elämän piiriin kuuluvaan toimintaan.

Lapinjärven kunta avaa haettavaksi kuntosalien ja liikuntahallien vuorot sulkuajalle 25.1.-7.2.2022. Vuoroja voi hakea yksityis- ja perhe-elämän piiriin kuuluvaan toimintaan 1-5 hengelle korkeintaan kahdeksi tunniksi kerrallaan.

Esimerkiksi kuntosalin käyttöä voi siten hakea maksamalla kuntosalin käytöstä kertamaksun ja maksamalla avainpantin (mikäli sinulla ei vielä ole avainta). Avaimelle ohjelmoidaan tietty aika (enintään kaksi tuntia), jolle käyttövuoro on myönnetty. Käyttömaksu on 5 euroa/ käyttökerta eikä riipu käyttäjien määrästä eikä vuoron pituudesta.

 

Yksityis- ja perhe-elämän piiriin kuuluvaa toimintaa voidaan järjestää Lapinjärvellä seuraavissa kohteissa:

Kirkonkylän kuntosali:              Kuntosalin käyttö perheille ja ammattiurheilijoille

Kirkonkylän koulu:                     Liikuntasalin käyttö lakisääteiseen toimintaan (varhaiskasvatus, koulut, sosiaalityö), perheille ja ammattiurheilijoille

Porlammin liikuntahalli:           Liikuntahallin käyttö lakisääteiseen toimintaan (koulu), perheille ja ammattiurheilijoille

 

KÄYTTÖVUOROJA VOI HAKEA KUNNAN ASIOINTIPISTEESTÄ SULKUAJALLE 25.1.-7.2.2022

 

Lisätietoja ja yhteydenotot:

Lapinjärven kunnan asiointipiste

kunta@lapinjarvi.fi tai puh. (019) 510 860