Postilaatikkopyöräilyn tulokset

Lapinjärven sivistystoimi järjesti jälleen kesällä 2023 (1.5.–31.8.) postilaatikkopyöräilyn. Kampanja on järjestetty Lapinjärvellä vuodesta 2008 alkaen. Kampanja on alun perin ollut Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu ry:n järjestämä kuntien välinen postilaatikkopyöräilykampanjaan, johon osallistui Artjärvi, Hartola, Heinola, Hämeenkoski, Kärkölä, Lahti, Lammi, Loviisa, Myrskylä ja Sysmä. Kuntien välisen paremmuuden ratkaisi suoritusten määrä suhteessa asukaslukuun.

Nyt kampanja on jäänyt Lapinjärven omaksi tapahtumaksi, jossa lasketaan suorituksia kaikilta kuntalaisilta yhteensä ja yksilösuorituksina. Postilaatikoita kunnan alueella on kaikkiaan 14 kpl. Henkilöt, jotka ovat kesän aikana keränneet eniten suorituksia palkitaan.

Tänä vuonna kampanja-aikana kerättiin 1809 suoritusta mikä vastaa n. 72 % asukkaista (Tilastokeskus syyskuussa väkiluku 2505).

Eniten suorituksia keräsivät Jouko Aalto, Veijo Peltonen ja Juha Heinonen. Onneksi olkoon voittajille ja kiitos kaikille kampanjaan osallistuneille!