Nuorisotyön viikkoa vietetään Lapinjärvellä

Valtakunnallista Nuorisotyön viikkoa vietetään viikolla 41 ja tämän vuoden teemana on ”tätä on nuorisotyö”. Teemaviikolla nostetaan esiin nuorisotyöntekijöiden, järjestöjen, kuntien ja seurakuntien tekemää arvokasta työtä nuorten hyväksi. Lapinjärven nuorisopalveluilla teemaviikkoa vietetään erilaisen ohjelman merkeissä.  

-Maanantaiaamuna vierailimme Lapinjärven alakouluilla ja esittelimme nuorisotyötä oppilaille. Samalla pidettiin myös ryhmäytystehtäviä oppilaille sekä koulun henkilökunnalle. Viime viikolla vierailimme Loviisan yläkouluilla, Lapinjärven nuorisovaltuuston jäsenten kanssa. Nuorisotila Nuokulla pidetään tiistaina ja perjantaina avoimet ovet, jolloin kaikki toiminnasta kiinnostuneet ovat tervetulleita tutustumaan nuorisotilan avoimeen toimintaan, kertoo Lapinjärven kunnan nuoriso-ohjaaja Erica Wallén 

-Olemme myös kutsuneet kunnan luottamushenkilöt vierailemaan Nuokulle. Toivomme, että viikon aikana herättäisimme laajemmin ajatuksia nuorisotyön ja nuorten hyvinvoinnin tärkeydestä. Haluamme nostaa esiin etenkin teini-ikäiset ja sitä vanhemmat nuoret, jotka kohderyhmänä usein jäävät paitsioon, etsivä nuorisotyöntekijä Markku Vilonen jatkaa.  

-Nuorisotyötä tuodaan näkyvämmäksi myös tekemällä teeman mukaista sisältöä sosiaalisen median kanaviimme viikon aikana, joten kannattaa seurata meitä Instagramissa, @lapinjarven_nuorisopalvelut, Wallén vinkkaa. 

Viikon ohjelma: 

Maanantai: Nuorisotyöntekijöiden vierailut alakouluilla 

Tiistai: Avoin toiminta Nuokulla klo 14.00–16.30 5.–6.-luokkalaisille  

Huoltajille avoimet ovet Nuokulla klo 15.00–16.30 

K17 Nuokku klo 17.00–20.00 

Keskiviikko: Avoin toiminta Nuokulla klo 15.00–20.00, 13-vuotiaille ja sitä vanhemmille nuorille  

Perjantai: Avoin toiminta Nuokulla klo 16.00–21.00, 13-vuotiaille ja sitä vanhemmille nuorille  

Avoimet ovet Nuokulla klo 16.00–19.00, alle 13-vuotiaat aikuisen seurassa