Lapinjärven terveystalon aukioloajoissa poikkeuksia syyskuussa

Lapinjärven terveystalon aukioloajoissa on poikkeuksia syyskuussa. Terveystalon terveyspalveluita on supistettu kolmena päivänä syyskuussa henkilökunnan koulutuksen vuoksi.

Maanantaina 12.9.2022 Lapinjärven terveystalon kanslia, hoitajavastaanotto ja lääkärin vastaanotto on suljettu. Tällöin kuitenkin hammashuolto ja neuvola ovat avoinna. Tiistaina 13.9. terveystalon terveyspalvelut ovat kiinni, mutta hammashuolto on avoinna. Terveystalo on kokonaan suljettuna maanantaina 19.9.

Lapinjärven terveystalo on muulloin avoinna maanantaista torstaihin kello 8–16 ja perjantaisin kello 8–14. Terveystalon osoite on Lapinjärventie 25, 07800 Lapinjärvi. Vastaanotto toimii ajanvarauksella. Ota ensisijaisesti yhteyttä omahoitajaan Klinik-asiointipalvelun kautta: https://pro.klinik.fi/contact/loviisa-terveyspalvelut. Kello 15 mennessä lähetettyihin yhteydenottoihin pyritään vastaamaan saman arkipäivän aikana. Tämän jälkeen lähetettyihin yhteydenottoihin vastataan seuraavan arkipäivän aikana. Mikäli et pysty asioimaan sähköisesti, voit myös soittaa. Puhelinpalvelu on avoinna maanantaista torstaihin kello 8–15 ja perjantaisin kello 8–14, puh. 019 505 1560.

Lisätietoja verkkosivustollamme: www.loviisa.fi/laakarijahoitajavastaanotot.