Lapinjärven kunta hakee PROJEKTITYÖNTEKIJÄÄ (80 %) Lyckan-hankkeeseen

Tule itäisen Uudenmaan helmeen kehittämään maaseudun innovaatio- ja inspiraatiohubia

Lapinjärven kunta hakee PROJEKTITYÖNTEKIJÄÄ (80 %) Lyckan-hankkeeseen

Olet viestinnän osaaja, joka hallitsee sosiaalisen median kanavat ja pystyy tuottamaan sisältöä luovalla ja mielenkiintoisella tavalla. Työskentelet osana hanketiimiä. Olet helposti lähestyttävä ja aktiivinen. Arvostamme tekevää asennetta.

Lyckan-hankkeessa kehitetään uudenlaista maaseudun innovaatio- ja inspiraatiokeskuksen konseptia. Suomen ensimmäinen Lyckan perustetaan hankkeen aikana Lapinjärvelle. Lapinjärven kunta on EAKR-hankkeen päätoteuttaja. Muut toteuttajat ovat Laurea, Haaga-Helia, Hämeen ja LAB ammattikorkeakoulut. Hankkeen kokonaisbudjetti on n. 690 000 euroa.

Projektityöntekijänä pääset tekemään viestintää monipuolisesti ja tuottamaan sisältöä eri viestintäkanaviin. Viestintä tapahtuu pääasiassa sosiaalisen median ja verkkosivujen (WordPress) kautta. Vastaat hankkeen viestintäkanavien ylläpidosta ja tuotat sisältöä yhteistyössä projektipäällikön ja osatoteuttajien kanssa.

Lapinjärvellä panostetaan erityisesti yritystoiminnan kehittämiseen. Teemme kunnastamme ihmislähtöistä ja haluamme tarjota myös yrityksille yksilöllisiä palveluita. Meillä on aikaa ihmisille ja unelmille. Lapinjärvellä tehdään tulevaisuutta.

Muodollisina kelpoisuusvaatimuksina ovat soveltuva koulutus ja työkokemus/näyttö viestinnän osaamisesta. Arvostamme hankeosaamista ja ruotsin kielen taitoa. Meillä on joustavat etätyökäytännöt.

Työaika on 80 % kokonaistyöajasta, joka on 36,25 h. Palkkaus on rahoituspäätöksen mukainen (80 % työajalla 2500 €/kk).

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja päättyy 31.8.2023.

Tehtävää täytettäessä noudatamme 4 kk:n koeaikaa.

Hakuaika päättyy 13.9.2022 klo 16.00. Toimeen haetaan sähköisesti. Linkki kuntarekryyn https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/projektityontekija-463834/

Lisätietoja antaa projektipäällikkö Tanja Pöyhönen, 044 753 5314 tai tanja.poyhonen@lapinjarvi.fi

Lapinjärven kunta on savuton työpaikka. Lapinjärven kuntaan voi tutustua osoitteessa www.lapinjarvi.fi