Lapinjärven kunta hakee PROJEKTITYÖNTEKIJÄÄ (80%) Lyckan-hankkeeseen

Tule itäisen Uudenmaan helmeen kehittämään maaseudun innovaatio- ja inspiraatiohubia

Olet viestinnän osaaja, joka pystyy viestimään ja vaikuttamaan pienelläkin budjetilla. Sinulla on kokemusta hankeviestinnästä sekä halua kehittää maaseudun mahdollisuuksia. Osaat kerätä ja jalostaa tietoa oivaltavalla tavalla. Olet helposti lähestyttävä ja aktiivinen. Arvostamme tekevää asennetta. Työ tapahtuu yrityksissä ja yhteisöissä ihmisten parissa.

Lyckan-hankkeessa kehitetään uudenlaista maaseudun innovaatio- ja inspiraatiokeskuksen konseptia. Suomen ensimmäinen Lyckan perustetaan hankkeen aikana Lapinjärvelle. Lapinjärven kunta on EAKR-hankkeen päätoteuttaja. Muut hankekumppanit ovat Laurea, Haaga-Helia, Hämeen ja LAB ammattikorkeakoulut. Hankkeen kokonaisbudjetti on n. 690 000 euroa.

Projektityöntekijä laatii hankkeen viestintäsuunnitelman, ylläpitää hankkeen viestintäkanavia, vastaa nettisivujen luomisesta ja ylläpidosta sekä sisällöntuotannosta eri viestintäkanaviin yhteistyössä projektipäällikön ja osatoteuttajien kanssa. Projektityöntekijä vastaa hankeviestinnästä yhteistyössä projektipäällikön kanssa. Projektityöntekijä vastaa työttömien ja osattomien linkittämisestä Lyckan-konseptiin.

Lapinjärvellä panostetaan erityisesti yritystoiminnan kehittämiseen. Teemme kunnastamme ihmislähtöistä ja haluamme tarjota myös yrityksille yksilöllisiä palveluita. Meillä on aikaa ihmisille ja unelmille. Lapinjärvellä tehdään tulevaisuutta.

Muodollisina kelpoisuusvaatimuksina ovat soveltuva koulutus ja työkokemus/näyttö viestinnän osaamisesta sekä maaseudun kehittämisestä. Arvostamme hankeosaamista. Olemme kaksikielinen kunta, joten toimiminen molemmilla kotimaisilla on tehtävän hoitamisen kannalta olennaista. Työtehtäviä voi tehdä osittain etänä.

Työaika on 80 % kokonaistyöajasta, joka on 36,25 h. Palkkaus on KVTES:n ja rahoituspäätöksen mukainen.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja päättyy 31.8.2023.

Tehtävää täytettäessä noudatamme 4 kk:n koeaikaa.

Hakuaika päättyy 15.3.2022 16.00. Toimeen haetaan sähköisesti. Linkki kuntarekryn hakuu  https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/projektityontekija-415647/

Lisätietoja antaa projektipäällikkö Tanja Pöyhönen, 044 753 5314 tai tanja.poyhonen@lapinjarvi.fi .

Lapinjärven kunta on savuton työpaikka. Lapinjärven kuntaan voi tutustua osoitteessa www.lapinjarvi.fi