Kutsu yleisötilaisuuteen valtatien 6 parantaminen välillä Koskenkylä-Kouvola

Valtatien 6 parantaminen välillä Koskenkylä–Kouvola, Loviisa, Lapinjärvi, Kouvola, toimenpideselvitys
Kaakkois-Suomen ja Uudenmaan ELY-keskukset laativat toimenpideselvityksen valtatien 6 parantamisesta välillä Koskenkylä–Kouvola.

Toimenpideselvitys on yleispiirteinen esiselvitys. Alustavasti tavoitetilaksi on asetettu valtatien 6 parantaminen jatkuvaksi ohituskaistatieksi Koskenkylästä Kouvolaan. Yhteysvälin tasoliittymät poistetaan ja tavoitetilanteessa liittyminen valtatielle tapahtuu rakennettavien uusien ja nykyisten eritasoliittymien kautta. Nykyisiä eritasoliittymiä parannetaan. Lisäksi tavoitteena on tehdä uusi rinnakkaistieyhteys koko suunnittelualueelle. Myös jalankulku- ja pyöräily-yhteyksiä sekä joukkoliikennettä ja liityntäpysäköintiä pyritään kehittämään.

Yleisötilaisuus järjestetään 30.11.2022 klo 17.00–19.00 Lapinjärven Siviilipalveluskeskuksessa, Latokartanontie 97, 07810 Ingermaninkylä. Tilaisuuden alussa klo 16.30–17.00 kahvitarjoilu.

Tilaisuudessa voi tutustua suunnitelmaluonnoksiin ja esittää niistä mielipiteensä. Lisätietoja hankkeesta voit lukea hankkeen Internet sivuilta https://vayla.fi/vt-6-parantaminen-valilla-koskenkyla-kouvola

Tilaisuus on avoin kaikille alueen asukkaille, maanomistajille ja muille asiasta kiinnostuneille.

Kaakkois-Suomen ELY-keskus käsittelee suunnitelman laatimiseen liittyen tarpeellisia henkilötietoja. Halutessasi tietää tarkemmin väyläsuunnittelun tietosuojakäytänteistä, tutustu verkkosivujen tietosuojaosioon osoitteessa www.ely-keskus.fi/tietosuoja.

Kutsu on julkaistu ELY-keskuksen verkkosivuilla 14.11.2022.

Lisätietoja suunnitelmasta antaa AFRY Finland Oy:stä Petteri Hulkko, puh. 040 764 2162, petteri.hulkko@afry.com,
Kaakkois-Suomen ELY-keskuksesta Vesa Koistinen, puh. 029 502 9179, vesa.koistinen@ely-keskus.fi ja Uudenmaan ELY-keskuksesta Anna Elf, puh. 029 502 1395, anna.elf@ely-keskus.fi

Tervetuloa!
Kaakkois-Suomen ja Uudenmaan ELY-keskukset