Haemme: Varhaiskasvatuksen sosionomi

Hei sinä lapsilähtöinen varhaiskasvatuksen sosionomi! Meillä on avoin tehtävä juuri Sinua varten päiväkoti Peikkolaaksossa Lapinjärvellä. Varhaiskasvatuksen sosionomi toimii tiimissä, jonka muodostavat varhaiskasvatuksen opettaja, lastenhoitaja ja sosionomi.

Hakijalta toivomme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä tehdä yhteistyötä perheiden, päiväkodin henkilöstön ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Toivomme valittavalta henkilöltä positiivista ja ratkaisukeskeistä työotetta sekä lapsilähtöisiä toimintatapoja. Tehtävä on suomenkielinen, mutta ruotsin kielen taito luetaan eduksi. Meillä on mukava ja reipas joukko ammattilaisia tekemässä töitä lasten ja huoltajien kanssa. Täällä viihdyt varmasti!

Kelpoisuus työsuhteeseen määräytyy varhaiskasvatuslain (540/2018) mukaisesti. Työsuhteeseen valitun on toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilasta sekä esitettävä hyväksyttävä ote rikosrekisteristä (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Työaika on 38,25 h/viikko. Työpaikka sijaitsee päiväkodin satelliittiryhmässä Porlammilla. Tilat on vastikään uudistettu ja sijaitsevat koulun yhteydessä. Ympäristö ja piha-alueet tarjoavat paljon erilaisia mahdollisuuksia ulkoiluun, liikuntaan ja esim. Metsämörri-toimintaan.

Tehtävän täytössä noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.
Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n ja kunnan TVA-järjestelmän mukaan.

Lapinjärvi on savuton kunta.

Lue lisää: Kuntarekry

Hae viimeistään 30.9.2022