Haemme: Luokanopettajaa

Hei sinä innovatiivinen ja luova opettaja! Haluatko olla mukana kehittämässä oppimista Lapinjärven kunnassa Hilda Käkikosken koulussa?

Koulumme toiminta-ajatuksena on saada oppilaat ajattelemaan itsenäisesti. Haluamme tarjota lapsille kokemuksia oppimisen ilosta ja lapsilähtöisestä oppimisympäristöstä. Tavoitteemme on vastuullisia valintoja tekevä oppilas, joka ottaa toiset ihmiset huomioon ja uskoo omiin mahdollisuuksiinsa vaikuttaa kouluyhteisössä ja koko yhteiskunnassa.

Luokanopettajaksi toivomme innostunutta ja joustavaa opetusalan ammattilaista. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, ratkaisukeskeistä työskentelytapaa ja positiivisen pedagogiikan tuntemusta.

Koulussamme on kaksi toimipistettä: Kirkonkylä ja Porlammi. Kirkonkylän toimipisteessä opiskelevat esikoululaiset ja vuosiluokat 1-3. Porlammin toimipisteessä järjestetään opetus vuosiluokille 4-6 sekä luokkamuotoinen erityisopetus. Luokanopettajan tehtävät 1.10.2022 alkaen sijoittuvat lukuvuonna 2022-2023 Kirkonkylän toimipisteeseen vuosiluokalle 3.

Kaikilla oppilaillamme on käytössään joko iPadit tai Chromebookit. Valinnassa luemme eduksi halun kehittää ja kehittyä sekä hyvät TVT-valmiudet.

Luokanopettajan tehtävän kelpoisuusvaatimukset perustuvat asetukseen opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista (629/1998). Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä ote rikosrekisteristä ja toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Muodollisesti kelpoisten hakijoiden puuttuessa tästä hausta voidaan valita myös ei-kelpoinen henkilö määräaikaiseen tehtävään.

Lapinjärven kunta on savuton työpaikka.

 

Hae luokanopettajan tehtävään kuntarekryssä.