Haemme sinut! Luokanopettaja

Hei sinä innovatiivinen ja luova opettaja! Haluatko olla mukana kehittämässä opetusta Lapinjärven kunnassa? Haluatko toimia yhteisopettajuudessa ja luoda joustavia rakenteita esi- ja alkuopetuksen polulle?

Tehtävänkuvaus:

Koulumme toiminta-ajatuksena on saada oppilaat ajattelemaan itsenäisesti. Haluamme tarjota lapsille kokemuksia oppimisen ilosta ja lapsilähtöisestä oppimisympäristöstä. Tavoitteemme on vastuullisia valintoja tekevä oppilas, joka ottaa toiset ihmiset huomioon ja uskoo omiin mahdollisuuksiinsa vaikuttaa kouluyhteisössä ja koko yhteiskunnassa.

Luokanopettajaksi tiimiimme toivomme innostunutta ja joustavaa opetusalan ammattilaista, joka työskentelee koko yhteisön osaamisen vahvistamiseksi. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, ratkaisukeskeistä työskentelytapaa ja positiivisen pedagogiikan tuntemusta.  Tarjoamme yhteisön, jossa on maltillisen kokoiset oppilasryhmät sekä henkilöstöresurssia vastata oppimisen haasteisiin ja tukea oppilaita yksilöllisesti oppimisessaan.

Kaikilla oppilaillamme on käytössään iPadit. Valinnassa luemme eduksi halun kehittää ja kehittyä sekä hyvät TVT-valmiudet. Koulumme sijaitsee idyllisessä Kirkonkylässä, josta on nopeat yhteydet kaupunkeihin. Luonto on luonnollinen osa oppimisympäristöämme. Kirkonkylän koulussa opetusta järjestetään esiopetuksesta vuosiluokalle 3.

Luokanopettajan tehtävän kelpoisuusvaatimukset perustuvat asetukseen opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista (629/1998). Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä ote rikosrekisteristä ja toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Muodollisesti kelpoisten hakijoiden puuttuessa tästä hausta voidaan valita myös ei-kelpoinen henkilö.

Lapinjärven kunta on savuton työpaikka.

Työavain:                                                                  www.kuntarekry.fi
Työ alkaa:                                                                 1.8.2022 alkaen
Palvelusuhteen tyyppi:                                          Vakituinen
Palkka:                                                                      OVTES
Työn luonne:                                                           Kokopäivätyö
Tehtäväalue:                                                           Opetusalan tehtävä
Työnhakuaika:                                                        7.2.2022-21.2.2022

Lisätietojen antajat:

Ma. Koulunjohtaja Titta Väkevä puh. 044 581 8076 etunimi.sukunimi@lapinjarvi.fi
Sivistystoimenjohtaja Pia Kokko puh. 050 543 9522 etunimi.sukunimi@lapinjarvi.fi