Whistleblowing-ilmoituskanava

Käytössämme on Whistleblowing-ilmoituskanava. Sen kautta voit tehdä ilmoituksen mahdollisesta väärinkäytösepäilystä tai väärinkäytöksestä. Kanavan avulla parannamme entisestään toimintamme vastuullisuutta. Kanava on EU:n ilmoittajansuojeludirektiivin mukainen tapa varmistaa, että väärinkäytöksestä voi ilmoittaa turvallisesti.

Kuka voi tehdä ilmoituksen Whistleblowing-ilmoituskanavan kautta?

Luottamuksellisen ilmoituksen voivat tehdä Lapinjärven kuntaorganisaatio
• nykyiset ja entiset työntekijät sekä työnhakijat
• alihankkijoiden ja toimittajien palveluksessa olevat työntekijät
• harjoittelijat ja vapaaehtoistyöntekijät

Mistä asioista ilmoituksen voi tehdä?

Palvelu tarjoaa mahdollisuuden ilmoittaa epäillyistä väärinkäytöksistä kuten sopimattomasta menettelystä tai vilpillisestä, epäasianmukaisesta, epärehellisestä, laittomasta tai piittaamattomasta toiminnasta tai käytöksestä. Whistleblowing–ilmoituksiin et tarvitse todisteita epäilyksillesi, mutta kaikki ilmoitukset on tehtävä hyvässä uskossa.

Ilmoitusten käsittely

Ilmoituksen vastaanottaa hallintojohtaja. Ilmoitukset otetaan käsittelyyn seitsemän päivän kuluessa niiden jättämisestä, ja ne ratkaistaan enintään kolmen kuukauden kuluessa.
Kaikki ilmoitukset käsitellään luottamuksellisesti. Pääset tekemään ilmoituksen oheisen linkin kautta. Linkki ohjautuu erilliselle sivulle.
• Täytä ilmoituslomake. Lähetettyäsi lomakkeen järjestelmään saat vahvistuksen sen vastaanottamisesta. Ota talteen omaa ilmoitustasi koskeva salasana. Ilmoitukseen voi lisätä myös liitteitä.
• Voit seurata ilmoituksesi käsittelyä omalla salasanallasi.
• Sinulle voidaan esittää kysymyksiä asian käsittelyn aikana. Muistathan käydä seurantasivulla käsittelyn edetessä.

Tee Whistleblowing-ilmoitus täältä: https://link.webropolsurveys.com/CP/ECB12B8D2F2016A1

Seuraa ilmoituksen käsittelyä salasanallasi täältä: https://new.webropolsurveys.com/WB/Login