Uintivoitto Porlammille

Hilda Käkikosken koulun oppilaat voittivat koululaisten kuntouinnin Suomen mestaruuden 16. kerran peräkkäin.

Koulu kilpaili pienten koulujen sarjassa ja voittotulos oli ylivoimainen. Mainittakoon, että Hildan tuloksella olisi voitettu myös keskisuurten ja suurten koulujen sarjoissa. Suomen ahkerimmat ja sitkeimmät koululaisuimarit asuvat siis Porlammilla!

Porlammin uimahalli sai hopeaa pienten uimahallien sarjassa. Kilpailussa oli mukana 35 pientä uimahallia. Kisan voitti vain täpärästi Porlammia paremmalla tuloksella Sysmän palvelutalon uimahalli.

UI KESÄKSI KUNTOON – kampanjan järjestävät vuosittain Kuntoliikuntaliitto, Suomen Uimaliitto sekä Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliitto.
Tänä vuonna mukana oli 95 uimahallia ja 27 koulua. Uimareita oli mukana 21500, joista koululaisia 3070.