Tervetuloa mukaan Sujuvampi arki Lapinjärvellä -teematyöpajaan

Haluatko olla mukana sujuvamman lapinjärveläisarjen kehittämisessä? Etsimme juuri sinua, oman arkesi asiantuntijaa kertomaan arjestasi meille!

Olemme alkuvuoden aikana toteuttaneet kyselyiden sarjan, jossa haarukoimme arjen sujuvuutta kaikilla niillä aloilla, joihin kunta on jollain tapaa osallisena. Järjestämme 11.5.2022 klo 18-20 työpajan, jossa kuntalaisten kanssa käydään läpi kyselyvastauksista vahvimmin esiin nousseita teemoja (esim. hyvinvointi, liikunta- ja harrastusmahdollisuudet, kuulluksi tuleminen, kylien kehittäminen ym.), ja valitsemme jatkokehittämistä varten pääteeman. Työpajaan voi osallistua joko virtuaalisesti tai paikan päällä Lyckanin tiloissa kirjaston päädyssä.

Työpajassa valitun teeman parissa jatketaan yhteistä työskentelyä tämän vuoden aikana. Tarkoitus on yhdessä ideoida ja pilotoida uudenlaisia ratkaisuja arkea sujuvoittamaan. Pilotoinnin tavoitteena on, että jatkossa kehitettävän teeman ympärille on muodostettu digitaalinen palvelulupaus, jota on kokeiltu käytännössä ja joka myös toteutuu jatkossa kuntalaisten arjessa.

Ilmoittaudu työpajaan tästä linkistä