Lyckan – Innovaatiotyöpaja 15.2.

Tervetuloa Lyckan-verkoston innovaatiotyöpajaan keskiviikkona 15.2.!

ke 15.2.2023 | klo 11.00–16.00

Kunnanhallituksen kokoustilassa (Lapinjärventie 25, 07800 Lapinjärvi)

Tuntuuko, etteivät ideat aina virtaa? Kohtaatko haasteita, joihin kaipaat uudenlaisia ratkaisuja? Haluaisitko saada lisää työkaluja innovointiin ja liiketoiminnan kehittämiseen?

Lyckan-verkostossa hypätään helmikuussa innovoinnin ja ideoinnin maailmaan! Tule oppimaan ja kokeilemaan innovoinnin ja ideoinnin menetelmiä liiketoiminnan kehittämisessä. Muuttuvassa liiketoimintaympäristössä luovat taidot ovat elintärkeitä: innovoimalla voi synnyttää uudenlaista toimintaa. Innovointi on jatkuva prosessi tuotteiden ja palvelujen suunnittelussa ja haasteiden ratkaisussa.

Kuvataiteilija ja taidepedagogi Ville Huhtanen (LAB-amk) tutustuttaa meidät uusiin kehittämisen menetelmiin harjoitusten kautta. Ideoinnin ja innovoinnin työvälineitä tarvitaan yrityksen liiketoiminnan ja muiden toimintojen uudistamisessa ja kehittämisessä. Ideointi on helppoa ja nopeaa, kun taitaa monipuolisen valikoiman luovan työskentelyn tekniikoita. Ne ovat myös taitoja, joita voi helposti oppia. Tule siis rohkeasti ottamaan haltuun uusia kehittämisen työkaluja!

ILMOITTAUDU TÄÄLLÄ: https://forms.gle/enA4QXxg5mto2yo69

Työpaja on maksuton ja osa Lyckan-hanketta sekä Lyckan-verkoston toimintaa.

Työpaja on yrityksille ja yhdistyksille De minimis -tukea (arvo 1500 €).

Lisätietoja:

Hankkeen projektipäällikkö Tanja Pöyhönen: 044 753 5314 / tanja.poyhonen(at)lapinjarvi.fi

LAB-ammattikorkeakoulun asiantuntija Ville Huhtanen: 050 346 6165 / ville.huhtanen(at)lab.fi