Lapinjärvi mukana UUSIMAA-viikolla

Lapinjärvi ja KokoKylän Työhuone esittelee ’Uuden työn’ projektejaan Helsingissä, Kirkonkylällä, Espoossa ja Hyvinkäällä 9.-13.5.

Uusimaa-viikko 9.-13.5.2016 kokoaa vuosittain yhteen kuntien, oppilaitosten, järjestöjen ja muiden uusmaalaisten toimijoiden tapahtumia sekä nostaa esille maakunnan hyväksi tehtävää arvokasta työtä.

Tämän vuoden teemana on UUSI TYÖ: ”Uudessa työssä yhdistyvät intohimo ja innovatiivisuus – kyky ajatella ja tapa tehdä toisin.”
www.uusimaaviikko.fi

Lapinjärven kunta sekä UUSIMAA-palkinnon 2016 saanut Koko Kylän Työhuone ovat mukana esittelemässä uudenlaisten työkulttuurien projektejaan:

MA
9.5 klo. 10-16, Pääseminaari, Musiikkitalo, Helsinki

Tulevaisuus on jo täällä!
Mari Savion, entisen läänintaiteilijan ja Koko Kylän Työhuoneen perustajan työpaja:
”Työelämän tulevaisuusskenaarion käsitteet; monialaiset verkostot, toisilta oppiminen ja innostuminen, kannattaa ottaa jo nykytyöelämän ja -hankkeiden toimintamalleiksi. Ajatuspajassa aivomyrskytään uudenlaisen työn muotoja ja innostavan tekemisen malleja.”
http://www.cifinland.fi/tapahtumat/ma-21032016-1126/tulevaisuuden-ty%C3%B6-key-note-uffe-elb%C3%A6k
Sama työpaja pidetään myös keskiviikon ja perjantain tapahtumissa.

 


 

KE
11.5 klo 10-17, Avoimet ovet, Koko Kylän Työhuone (Pääkirjasto), Lukkarinpolku 5, Lapinjärvi

Koko Kylän työkulttuuria kahdessa kerroksessa
Koko Kylän Työhuone kutsuu uusimaalaiset tutustumaan toimintaansa sekä kertoo UUSIMAA-palkinnon saamiseen johtaneesta mallista, jolla on edistetty työn ja perheen yhteensovittamista.

Lisäksi esitellään kirjaston yläkertaa, johon on suunnitteilla co-working tiloja yhteisöllisenä rakennusprojektina. Kiertokäynnit kirjastorakennuksessa järjestetään klo 12 ja 16. Ideointipaja uudenlaisen työn muodoista ja yläkerran suunnittelemisesta klo 13, Mari Savion johdolla. Mukana myös väestöliiton edustaja kertomassa perhelähtöisemmistä työpaikkakäytänteistä.

Työhuone on avoinna normaaliin tapaan etätyöskentelyyn ja omiin projekteihin. Ompeluseurassa klo 14-17 on tarjolla materiaaleja ja ompeluapua.
http://www.uusimaaviikko.fi/uusimaa-viikko/ohjelma/keskiviikko/koko_kylan_tyokulttuuria_kahdessa_kerroksessa

 


 

PE
13.5 klo 9-16, Urban Mill, Espoo

Uusimaa innovoi – uusi työ ja työn tekemisen tavat -messut
Lapinjärven kunta esittelee ja innostaa mukaan suunnittelemaan ’Kirjaston Yläkerta’ –projektia luovassa ’KokoKylän Työhuone’-miniatyyri-tilassa.  Ideointipaja on osa messuohjelmaa.
https://urbanmill.org/uusaika/uusimaa-innovoi/

klo 14.45, Studio Donner, Hyvinkää
UUSIMAA-palkinnon vastaanottaminen
”Tänä vuonna Uudenmaanliitto pyysi ehdotuksia uusmaalaisista organisaatioista, verkostoista ja henkilöistä, jotka ovat innovatiivisella käytännöllään edistäneet työn ja perheen yhteensovittamista.”
KokoKylän Työhuoneen tiimi on paikalla vastaanottamassa tunnustuksen ja 2000€ rahapalkinnon.

http://www.uusimaaviikko.fi/uudenmaan_liitto/uusimaa/uusimaa-tunnustuspalkinnot/uusimaa-palkinto

Lapinjärven kuntaa tilaisuudessa edustaa kunnanjohtaja Tiina Heikka.