Lapinjärven kunta julistaa haettavaksi elinkeinosihteerin osa-aikaisen (50%) tehtävän

Lapinjärven kunta julistaa haettavaksi elinkeinosihteerin osa-aikaisen (50%) tehtävän

Tule itäisen Uudenmaan helmeen tekemään elinvoimatyötä ja kehittämään edelläkävijäkunnan elinkeinoelämää.

Sinulle elinkeinoelämän auttaminen on sydämen asia ja suhtaudut työhön innolla ja inspiraatiolla. Olet helposti lähestyttävä ja aktiivinen. Arvostamme ensisijaisesti tekevää asennetta. Työ tapahtuu yrityksissä ja yhteisöissä ihmisten parissa.

Toimit yhdessä kunnanjohtajan kanssa linkkinä yrittäjien ja kunnan sekä eri yrittäjien välillä. Avustat nykyisiä yrittäjiä mm. rahoitus-, markkinointi-, tontti- ja toimitila-asioiden kiemuroissa. Työssäsi markkinoit Lapinjärveä myös yritysten uutena sijaintikuntana ja vastaat mm. kunnan kotisivujen ylläpitämisestä elinkeinopuolen ja tonttitarjonnan osalta.

Lapinjärvellä panostetaan erityisesti biokiertotalouden yritystoiminnan kehittämiseen, joten arvostamme tämän toimialan tuntemusta. Teemme kunnastamme ihmislähtöistä ja haluamme tarjota myös yrityksille yksilöllisiä palveluita. Autamme yritystoimintaa alkuun ja olemme tukena yrittäjien arjessa. Meillä on aikaa ihmisille ja unelmille.

Muodollisina kelpoisuusvaatimuksina ovat soveltuva koulutus ja arvostamme työkokemusta elinkeinoelämän puolella. Olemme kaksikielinen kunta, joten toimiminen molemmilla kotimaisilla on tehtävän hoitamisen kannalta eduksi. Muu kielitaito katsotaan myönteiseksi lisäksi.

Työaika on 50 % kokonaistyöajasta, mikä on 36,75 h (n. 18 h 38 min). Palkkaus KVTES:n mukaan.

Huomiothan myös, että haemme myös osa-aikaista viestintäassistenttia. Molempien tehtävien osaamisvaatimukset täyttävän henkilön löytyessä, voimme harkita myös tehtävien yhdistämistä ja kokoaikaisen viestintä- ja elinkeinosihteerin palkkaamista.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Hakemukset pyydetään toimittamaan Kuntarekryn kautta viimeistään 20.1.2020 klo 9.

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/elinkeinosihteeri-270752/

Tehtävää täytettäessä noudatamme 4 kk:n koeaikaa.

Lisätietoja antaa kunnanjohtaja Tiina Heikka, 044 720 8686 tai tiina.heikka@lapinjarvi.fi .

Lapinjärven kunta on savuton työpaikka. Lapinjärven kuntaan voi tutustua  www.lapinjarvi.fi tai www.visitlapinjarvi.fi osoitteissa.