Lapinjärven kunta julistaa haettavaksi elinkeino- ja viestintäsihteerin tehtävä vakinaista täyttöä varten

Tule itäisen Uudenmaan helmeen tekemään viestintää ja kehittämään edelläkävijäkunnan elinkeinoelämää.

Hakuaikaa on jatkettu ja aikaisemmin jätetyt hakemukset huomioidaan

Lapinjärven kunta julistaa haettavaksi

elinkeino- ja viestintäsihteerin tehtävä vakinaista täyttöä varten

Sinulle elinkeinoelämän auttaminen on sydämen asia ja suhtaudut työhön innolla ja inspiraatiolla. Olet helposti lähestyttävä ja aktiivinen. Arvostamme ensisijaisesti tekevää asennetta. Työ tapahtuu yrityksissä ja yhteisöissä ihmisten parissa.

Toimit yhdessä kunnanjohtajan kanssa linkkinä yrittäjien ja kunnan sekä eri yrittäjien välillä. Avustat nykyisiä yrittäjiä mm. rahoitus-, markkinointi-, tontti- ja toimitila-asioiden kiemuroissa. Työssäsi markkinoit Lapinjärveä myös yritysten uutena sijaintikuntana ja vastaat mm. kunnan kotisivujen ylläpitämisestä elinkeinopuolen ja tonttitarjonnan osalta.

Pystyt viestimään selkeällä arkikielellä suullisesti ja kirjallisesti ainakin suomeksi ja ruotsiksi. Et ole kaavoihin kangistunut ja pystyt saamaan kaiken irti kunnan pienestä markkinointibudjetista. Eri viestintäkanavat mukaan lukien sosiaalinen media ovat sinulle tuttuja ja sormesi ei mene suuhun sen enempää tapahtumien järjestämisessä kuin tekstien tuottamisessa.

Tehtävä on luonteeltaan elinkeinotoimen ja viestinnän asiantuntijatehtävä.

Muodollisena kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva koulutus ja arvostamme työkokemusta vastaavilta aloilta. Olemme kaksikielinen kunta, joten toimiminen molemmilla kotimaisilla on tehtävän hoitamisen kannalta eduksi. Muu kielitaito katsotaan myönteiseksi lisäksi.

Tehtäväkohtainen palkka on 2903,66 €/kk. Sovellamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset pyydetään toimittamaan Kuntarekryn kautta viimeistään 15.8.2023 klo 16.

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/elinkeino-ja-viestintasihteeri-520747/

Lisätietoja antaa kunnanjohtaja Jarkko Sorvanto, 044 720 8655 tai etunimi.sukunimi@lapinjarvi.fi  ja hallintojohtaja Susanne Sjöblom, 040 577 5336 tai etunimi.skukunimi@lapinjarvi.fi

Lapinjärven kunta on savuton työpaikka. Lapinjärven kuntaan voi tutustua  www.lapinjarvi.fi