Lapinjärven kunta hakee vanhustyön palvelupäällikköä

Haemme vanhustyön palvelupäällikköä virkatehtävään. Ihmislähtöisen Lapinjärven ympäristökunnat ovat Loviisa, Porvoo ja Kouvola. Haemme innovatiivista ja vanhustyöhön erikoistunutta sairaanhoitajaa.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittää ikääntyneiden ihmisten ihmislähtöisiä palveluita Suomen ensimmäisessä ihmislähtöisessä kunnassa. Vanhustyön palvelupäällikkönä työtehtävänä on kehittää ennaltaehkäiseviä palveluja, vapaaehtoistoimintaa ja omaishoitoa Lapinjärvellä sekä toimia esimiehenä. Työ vaatii kykyä itsenäiseen työskentelyyn, tiimi- ja verkostotyön osaamista sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Odotamme sinulta asiantuntevaa ja innostunutta otetta työhön sekä kiinnostusta oman työn ja työyhteisön kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitaja AMK-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto ja eduksi luemme johtamistaidon osaamista. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen ja ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Edellytämme työkokemusta ikääntyneiden toimintakykyä edistävästä hoitotyöstä ja hyvät atk-taidot.

Palkkaus on KVTES:n mukainen ja noudatamme 4 kk koeaikaa. Lapinjärven kunta on savuton työpaikka.

Lisätietoa:

Heidi Räihä, hyvinvointijohtaja puh.050 432 6228.

Hakemukset lähetetään sähköpostina osoitteeseen: kunta@lapinjarvi.fi, otsikkona ”Vanhustyön palvelupäällikkö ” 8.11.2016 klo 14.00 mennessä.