Lapinjärven kunta hakee maahanmuuttajien valmistavan opetuksen tuntiopettajaa

Lapinjärvellä on haettavana kahden kuukauden koeajalla määräaikainen maahanmuuttajien valmistavan opetuksen päätoimisen tuntiopettajan tehtävä. Työ alkaa sopimuksen mukaan, ryhmä pyritään käynnistämään kuitenkin jo vuoden 2016 puolella, työn päättyminen määräytyy aloitusajankodan mukaan. Sijoituspaikkana Lapinjärvi. Tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on hyötyä mahdollisesta kokemuksesta S2- tai maahanmuuttajaopetuksesta.

Kelpoisuusehtona tehtävään on perusopetusta antavan opettajan tai erityisopettajan kelpoisuus. Opetusvelvollisuus on 24 h/vko.

Valinnassa otetaan huomioon hakijan halu ja kyky yhteistyöhön ja opetuksen kehittämiseen, vuorovaikutustaidot, joustavuus sekä soveltuvuus työyhteisöön. Valinta tehdään kelpoisuuden ja haastattelun perusteella. Molempien kotimaisten kielten (suomi, ruotsi) erinomainen hallinta luetaan eduksi.

Hakemukset, joihin on liitettävä kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo, tulee toimittaa ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen: jouni.piippo@lapinjarvi.fi tai Lapinjärven kunta, Jouni Piippo, Lapinjärventie 20A, 07800 Lapinjärvi 2.11.2016 klo 15.00 mennessä. Jos virkaan ei ole kelpoisuutta täyttäviä hakijoita, voidaan tehtävään ottaa vailla kelpoisuutta oleva henkilö. Mahdolliset haastattelut suoritetaan 7.-9.11.2016.

Valitun tulee esittää lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksi saatuaan.

Lisätietoja antaa sivistystoimenjohtaja Jouni Piippo 050-543 9522.

Lapinjärvi 18.10.2016

Sivistystoimi