Lapinjärven kunta hakee määräaikaiseen työsuhteeseen TEKNISTÄ TYÖNJOHTAJAA

 

Kunnan tekninen palvelu huolehtii ja vastaa kunnan yhdyskuntatekniikasta, kiinteistötoiminnasta ja joukkoliikenteestä niin, että kuntalaisille taataan toimiva, viihtyisä ja turvallinen yhdyskunta kilpailukykyisin palveluhinnoin tuotettuna käyttäen joustavasti kunnan omaa henkilökuntaa ja yksityisiä urakoitsijoita.

Teknisiin palveluihin kuuluu hallinto, vesihuolto, uudisrakentaminen, kiinteistöhuolto, jätehuolto, teiden kunnossapito, puistot ja muut yleiset alueet, tie- ja liikenneasiat, mittausasiat, vakuuttaminen ja palvelujen myynti. Tekninen työnjohtaja toimii teknisen johtajan alaisuudessa.

Tehtäviin kuuluu mm. työnjohto, töiden organisointi, hankintojen valmistelua, kustannuslaskentaa, työn aikana tapahtuvaa suunnittelua ja erilaisia kunnossapitoon liittyviä tehtäviä.

Paikka täytetään mahdollisimman pian ja työsuhteen pituus on 12 kk.

Edellytämme

– ammattikorkeakoulututkintoa (tai sitä aikaisempaa teknikon tutkintoa)

– teknisen alan tuntemusta

Arvostamme

– käytännössä osoitettua johtamiskokemusta

Hakemukset osoitetaan Lapinjärven kuntaan osoitteella Lapinjärven kunta, Lapinjärventie 20 A, 07800 LAPINJÄRVI merkinnällä ”Tekninen työnjohtaja”.

Hakemusten on oltava perillä viimeistään tiistaina 08.09.2015 klo 13:00.

Palkkaus teknisten sopimuksen mukaan. Hakijat voivat esittää oman palkkatoivomuksen. Muut edut teknisten sopimuksen mukaan. Koeaika 4 kk.

Teknisen työnjohtajan työsuhdetta koskeviin kysymyksiin vastaa tekninen johtaja Mauri Kivelä mauri.kivela@lapinjarvi.fi ja 044 720 8652.

Lapinjärvi työpaikkana on savuton kaksikielinen maaseutukunta itäisellä Uudellamaalla.

Muihin kunnan lisätietoihin voi tutustua osoitteessa www.lapinjarvi.fi.

25.8.2015 Tekninen johtaja