Lapinjärven kunta hakee lähihoitajaa yötöihin ajalle 1.1–30.5.2017.

Lähihoitaja

Tarvitsemme lähihoitajan yötöihin ajalle 1.1–30.5.2017. Ihmislähtöisen Lapinjärven ympäristökunnat ovat Loviisa, Porvoo ja Kouvola. Haemme innovatiivista, iloista, oma-aloitteista ja tunnollista lähihoitajaa yötyöhön . Lähihoitaja työskentele vanhainkodissa, jossa on 19 asukaspaikkaa.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittää ikääntyneiden ihmisten ihmislähtöisiä palveluita Suomen ensimmäisessä ihmislähtöisessä kunnassa. Toimimme yksilövastuullisen hoitotyön periaatteiden mukaisesti. Tiimityöskentelyn avulla toteutamme kuntotuttavaa ja toimintakykyä ylläpitävää hoitotyötä. Perustyönlisäksi teet yhteistyötä eri ihmisten kanssa.

Arvostamme omia ideoita ja oman osaamisen laaja-alaista hyödyntämistä. Kommunikoit vaivattomasti sekä suomeksi että ruotsiksi.

Luemme eduksi vanhustyön erikoistuminen, atk-taidot ja työkokemusta eri ikä-ihmisten kanssa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveydenalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto taikka aikaisempi kouluasteinen koulutus (Laki sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimukset 8§).

Hakijalta edellytämme rekisteröimistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Palkkaus on KVTES:n mukainen. Lapinjärven kunta on savuton työpaikka. Koeaika 4 kk.

Lisätietoja:

Heidi Räihä, hyvinvointijohtaja 050 432 6228.

Hakemukset lähetetään sähköpostina osoitteeseen kunta@lapinjarvi.fi, otsikkona ” Lähihoitajan toimi” 14.12.2016 klo 14:00 mennessä.