Lapinjärven kunnan sivistystoimi julistaa uudelleen haettavaksi vakinaiseen palvelukseen 1.4.2018 lukien kirjasto- ja kulttuuritoimeen kirjastonjohtajaa

Lapinjärvi on ihmislähtöinen ja idyllinen kunta, joka sijaitsee Itä-Uudellamaalla hyvien yhteyksien päässä Kouvolasta, Lahdesta ja Porvoosta.

 

Lapinjärven kunnan sivistystoimi hakee vakinaiseen palvelukseen 1.4.2018 lukien kirjasto- ja kulttuuritoimeen

kirjastonjohtajaa

toimipaikkana Lapinjärven kunnan kirjasto ja Porlammin lähikirjasto.

 

Lapinjärvi on kaksikielinen kunta, jonka pääkirjasto sijaitsee kirkonkylällä ja lähikirjasto Porlammin kylässä. Kirjasto on kunnan kulttuurikeskus, jonka yhteydessä toimii myös vapaaehtoistoimijoiden hoitama Koko Kylän Työhuone. Pienen kunnan kirjaston johtajuus edellyttää laaja-alaista osaamista, monipuolista asiakaspalvelua, vastuuta taloudesta ja toiminnasta sekä kirjaston näyttelyiden ja tapahtumien järjestämistä. Kirjastonjohtaja on kunnan sivistystoimen johtoryhmän jäsen.

Lapinjärven kirjasto kuuluu Helle-kirjastojen yhteistoiminta-alueeseen. Alkuvuodesta 2018 on tarkoitus ottaa käyttöön uusi Koha-kirjastojärjestelmä.

Kelpoisuusvaatimukset perustuvat kirjastolakiin (1492/2016). Kunnan kirjastolaitosta johtavalta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa, käytännössä osoitettua johtamistaitoa ja hyvää perehtyneisyyttä kirjastojen tehtäviin ja toimintaan.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää molempien kotimaisten kielten hyvää suullista ja kirjallista taitoa. Hakijalta toivotaan lisäksi kykyä kehittää ihmislähtöisen kunnan palveluita, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä tehdä yhteistyötä erilaisten ihmisten ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Työ sisältää iltatyötä. Tehtävien hoitamisen kannalta ajokortti on välttämätön.

Valitun henkilön on toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Palkka määräytyy KVTES: n mukaan, ja tehtävien täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Haku päättyy maanantaina 26.2.2018 klo 12.00. Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään toimittamaan osoitteella Lapinjärven kunta, Lapinjärventie 20 A, 07800 Lapinjärvi. Kuoreen pyydetään merkitsemään

”kirjastonjohtajan virka”. Hakemuksia ei palauteta.

Aiemmin virkaa hakeneet otetaan huomioon.

Lisätietoja: sivistystoimenjohtaja Pia Aaltonen pia.aaltonen@lapinjarvi.fi 050-5439522

 

LAPINJÄRVEN KUNTA ON SAVUTON KUNTA.