Kyläpuoti Pukaron Paronilla: Haemme tuottajia

Lapinjärven Wanhalla linja-autoasemalla sijainnut, kesäisin ja talvisin järjestetty Kyläpuoti siirtyy tänä kesänä Pukaron Paronin tiloihin.

Käytännön järjestelyjä hiotaan Pukaron Paronin kanssa parhaillaan, mutta Kyläpuoti Pukaron Paronilla on toteutumassa.

Kyläpuoti on ollut hyväksi havaittu konsepti ja sitä halutaan ehdottomasti jatkaa. Konseptia ja sen toteutusta on kuitenkin haluttu miettiä uudelleen ja samalla pyrkiä uudistamaan konseptia kokonaisuudessaan. Pukaron Paronin kauppiaan, Janne Halisen kanssa käytyjen keskustelujen pohjalta hän ottaa mielellään Kyläpuodin Pukaron Paronin tiloihin paikallisuuden korostamisen ja yhteistoiminnan merkeissä.

Kyläpuoti konseptin päivittämisen takana on kyläpuodin myynnin ja näkyvyyden nostaminen siihen osallistuvien yrittäjien hyväksi sekä positiivisen näkyvyys.

Pukaron Paronilla on ympäri vuoden sekä erityisesti kesäkaudella erittäin suuret kävijämäärät, joita Lapinjärveläisten yrittäjien ja myyjien on nyt mahdollisuus hyödyntää paikallisena näkyvyytenä. Kyläpuoti järjestettäisiin totutusti kesäkaudella ja lähtökohtana pidetään puodin avaamista kesäkuussa.

Tällä kertaa myös yksityiset käsityövalmistajat ja yleisesti y-tunnuksettomat henkilöt saavat tuoda tuotteitaan myyntiin osaksi kyläpuotia.

HUOM! Elintarvikkeiden myynnin kulut ovat merkittävästi suuremmat, joten niistä jää pienempi tuotto-% elintarviketta myyvälle yritykselle.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan myyjäksi, otathan yhteyttä: Janne Halinen, kauppias (janne.halinen(at)nestek.fi tai 050 502 3724)