Joulupostia ikäihmisille -kampanja kutsuu Lapinjärven asukkaat lähettämään joulukortteja ikääntyneille

Joulun odotetuin korttikampanja on alkanut! Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot järjestää yhteistyökumppaneineen järjestyksessään yhdennentoista Joulupostia ikäihmisille -kampanjan 13.11.–4.12.2023. Kampanjassa kerätään joulukortteja kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille.

– Hyvinvointikoordinaattori Tiia Gustavson kutsuu nyt kaikki mukaan kampanjaan, jotta mahdollisimman moni ikäihminen saisi tänä vuonna lämpimät joulun toivotukset.

Kampanjaan osallistuminen on helppoa ja hauskaa Kampanjaan voi osallistua tekemällä joulukortin ja toimittamalla sen keräyspisteeseen 13.11.–4.12. Kirjoita korttiin hyvän joulun toivotukset. Merkitse saajan kohdalle ”Sinulle” ja lähettäjän kohdalle oma nimesi ja Siskot ja Simot. Toimita kortti sellaisenaan lähimpään keräyslaatikkoon. Ethän sulje korttia kirjekuoreen.

Lapinjärvellä kortteja voidaan tehdä kampanjan aikana myös joulukorttipajoissa. Joulukorttipajoja järjestetään lapsille ja aikuisille Lapinjärven kirjastolla ma, ke, to klo 12–19, ti klo 10–17, pe klo 12–17.

 

Keräyspiste 1: Kunnantalo, yhteispalvelupiste (Lapinjärventie 20 A, 07800 Lapinjärvi)

Keräyspiste 2: Lapinjärven kirjasto

Kampanjan verkkosivut: siskotjasimot.fi/joulupostia

Seuraa kampanjaa somessa: #kosketakortilla #joulupostia #berörmedkort #julpost

 

Lisätiedot:

Hyvinvointikoordinaattori

Tiia Gustavson

044 720 8689  etunimi.sukunimi@lapinjarvi.fi